Ekstra Bladet

Klapper i om Højlundtra­nsfer

- – Tænker du, skiftet er for stort for ham? – Forstår du hypen omkring Højlund?

R Rasmus Højlund e er angiveligt meg get tæt på at blive p præsentere­t som n ny spiller i Manc chester United, og s siden den 20- årige a angriber skiftede f fra FC København til Sturm Graz i 2022, er der kommet t turbo på karrieren.

Men FCK’s nuvær rende cheftræner, Jacob Neestrup, vil ikke knytte en kommentar til t det tidligere FCKtalents kommende skifte.

– Nej, det vil jeg ikke, for der er ikke noget, der er officielt, lød det kortfattet k over for Ekstra Bladet og resten af pressen til holdets træning n i Parken i går.

IIkke i tvivl

Højlunds H tidligere holdkammer­at k Rasmus Falk var v dog mere snakkesali­g. l

– Det er fedt for ham. Det er et stort skifte, må man si

Det er fedt for h ham. Det er e et stort skifte

Når man har chancen, kan jeg godt forstå, at man tager den

ge. Det er jo ikke så lang tid siden, han løb og trænede med os her, så det er et fantastisk skridt for ham og spændende at følge med i.

– Nej, det er ikke noget, jeg har gjort mig tanker om. Når man har chancen, kan jeg godt forstå, at man tager den. Jeg er sikker på, at hvis han kan forsætte sin udvikling, så skal han nok tilpasse sig der.

– Nu kommer han over til nogle endnu dygtigere spillere, end hvor han lige har været, så mon ikke han bare tager yderligere skridt og får en fed tid der.

Vil altid være spændende

– Jeg ved jo godt, han har gjort det fantastisk, men med den pakke han har, så vil han altid være spændende, og der er altid nogen, han kan blive sammenlign­et med i forhold til, hvilken type han er, lyder det Rasmus Falk.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Det er ikke mere end halvandet års tid siden, at Rasmus Højlund spillede i Superligae­n med Rasmus Falk og co. i FC København. Nu står han over for en megatransf­er til Manchester United.
FOTO: JENS DRESLING Det er ikke mere end halvandet års tid siden, at Rasmus Højlund spillede i Superligae­n med Rasmus Falk og co. i FC København. Nu står han over for en megatransf­er til Manchester United.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark