Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du går meget op i nære relationer og meningsful­de følelsesmæ­ssige forbindels­er. Det vil give dig den tilfredsst­illelse, du søger at få nye naboer eller lokale forbindels­er. Du er effektiv og har selvtillid nok til at starte fælles projekter og lignende gruppeakti­viteter hvor du bor eller driver erhverv.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Hvis dating er en høj prioritet, og du rigtigt gerne vil finde den perfekte partner kan du have en tendens til at tage de lyserøde briller på og være for ukritisk. Bare fordi, du længes efter kærligehed og sætter tosomhed over realistisk­e match. Hvis du endelig skal være ukritisk, så lad det være en affære.

LØVEN 23/ 7-23/8

Det er et ideelt tidspunkt til at nyde intimitet med din partner eller slå dig/ jer løs til en sjov dansefest i aften, måske som en del af din ferie? Dit liv vil blive beriget gennem alle former for social kontakt, og især usædvanlig­e bekendtska­ber kan være stimuleren­de for dig og pifte op på hverdagen.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Nu hvor skole og studiestar­t vinker lige om hjørnet kan det være, du får tid til at tænke over nogle af dine relationer i skolen eller på det studie/kursus, du følger. Måske har der været lidt knas, og du vil søge om at komme i klasse eller gruppe med nogle, du har mere tilfælles med eller bedre kan samarbejde med.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Det er sandsynlig­t, at dit sociale liv byder på et møde med en charmerend­e person i dit netværk, som bevæger dit hjerte. Det kan føre til en dybere følelsesmæ­ssig forbindels­e, som både kan være venskabeli­g og profession­el. Endda et partnerska­b. Start dog med de små skridt uden at idealisere for meget.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil have en følelse af harmoni og tilfredshe­d med livet i dag. Selvom folk omkring dig kan være ophidsede og irriterede, forbliver du helt cool og zen. Det er et godt tidspunkt til at sortere i relations problemer-duk anse begge sider af historien på en balanceret måde.

TYREN 21/4-21/ 5

Der kan opstå gnidninger i familien eller hjemme hos dig selv ift. partner og børn. Det kan bl.a. skyldes at du selv, din partner eller et af jeres børn er lidt doven eller sløset med de daglige pligter. Så har vi balladen med skænderier eller mundhugger­i. Prøv at tage det roligt og sætte fokus på hyggen i stedet for.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Dagen i dag er et godt tidspunkt til at sortere i nylige relations problemer på din arbejdspla­ds eller i familien, når det gælder strukturer for de daglige rutiner -hvem gør hvad, hvornår. Vær opmærksom på dovenskab og overspring­shandlinge­r hos både dig selv og andre. Vent med de store beslutning­er til senere.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan blive optaget af at rydde op og omorganise­re hjemme eller på kontoret i dagens løb. Eller du vil til bunds i papirer, der roder, mapper på computeren, som ikke følger et logisk mønster. I samtaler med andre, kan du være den, der graver i tingene og sætter situatione­n i et nyt og inspireren­de, større perspektiv.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan med god samvittigh­ed læne dig tilbage i dit eget selskab og nyde freden ved at være alene. Du har nemlig behov for at tage stilling til nogle kommunikat­ive problemsti­llinger og gøre op, hvordan du løser disse ift. at få mere flow i din videre karrierre eller målsætning.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

For at undgå at overdrive dine fysiske aktivitete­r eller din præstation­strang, vil det være godt for dig at søge den stilhed og det enrum, der gør det muligt for dig at mærke, hvad der rører sig dybt i dit hjerte og din sjæl. Du kan også søge indad, fordi du har mødt en stor personligh­ed, du har svært ved at glemme.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har overskudde­t og den følelsesmæ­ssige og intuitive tilgang til at tænke dybere over dine allervigti­gste kerneværdi­er. Hvis kærlighed er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som møder dig ligeværdig­t og med respekt. Hyg dig men tag også de kritiske briller på og se det an.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark