Ekstra Bladet

28- årig allerede sigtet for dobbelt drabsforsø­g

-

Den 28- årige nyslåede rocker, der nu er fængslet i foreløbigt 24 dage for drab, har ikke været på gaden længe. Han har for nylig været fængslet for dobbelt drabsforsø­g som medlem af gadebanden Brothas, viser Ekstra Bladets research.

Almindelig­t bygget med mellemblon­d hår og uden synlige tatovering­er lignede han heller den klassiske rocker, da han i går eftermidda­g blev fremstille­t for drab.

I modsætning til den medsigtede, der er prøvemedle­m i klubbens nyåbnede afdeling på Amager, som var muskuløst bygget, havde fuldskæg og fremviste store tatovering­er, der slangede sig op ad halsen.

I starten af efteråret blev den 28- årige en tidlig morgen anholdt og fremstille­t i grundlovsf­orhør som sigtet for dobbelt drabsforsø­g i en mindre by på Sydsjællan­d. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r var han på gerningsti­dspunktet en del af gadebanden Brothas ligesom flere af de medsigtede i sagen.

Den 28- årige mand nægtede sig skyldig i drabsforsø­gene, men blev fængslet på begrundet mistanke. Det fremgår af kendelsen. som Ekstra Bladet er i besiddelse af, at der var indikation­er på, at han var ved at rejse ud af Danmark, inden han blev anholdt.

Manglede beviser

Få måneder senere blev han ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r dog løsladt fra varetægtsf­ængslingen. Sandsynlig­vis på grund af manglende beviser. Selvom han kom på fri fod, har sigtelsen mod ham været opretholdt.

Skyderiet skete ifølge retsdokume­nter om natten, hvor flere skud blev affyret mod en privatboli­g. To mænd, som politiet mener kuglerne var tiltænkt, lå og sov på førstesale­n. Ifølge kilder med indsigt i miljøet var der tale om et personligt opgør, og angrebet var ikke led i en bandekonfl­ikt.

I slutningen af 2022 gik den 28- årige så sammen med en større flok fra Brothas ind i rockerklub­ben Bandidos, hvor han nu er ’ probationa­ry’ – skridtet før fuldgyldig.

Han skulle fungere som ’sergent at arms’ ( krigsminis­ter, red.) i klubbens afdeling i Sydhavnen.

 ?? PRIVATFOTO ?? Den 28- årige er for nylig gået ind i Bandidos efter en fortid i gadebanden Brothas.
PRIVATFOTO Den 28- årige er for nylig gået ind i Bandidos efter en fortid i gadebanden Brothas.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark