Ekstra Bladet

Fårup Sommerland kåret som årets bedste

- EMIL RÜTZOU

□ndnu en gang kan Fårup Sommerland kalde sig for □uropas bedste forlystels­espark med under 1,5 millioner besøgende. Det kommer i kølvandet på prisuddeli­ngen Park World □xcellence i London, hvor den danske forlystels­espark for andet år i træk kunne hive den fornemme pris med hjem til det jyske. Ydermere vandt forlystels­esparken i kategorien ‘ bedste rutsjebane’, med den 40 meter høje og 905 meter lange rutsjebane ‘ Fønix’. Det skriver Fårup Sommerland i en pressemedd­elelse. Park World □xcellence Awards er en førende ordning for anerkendel­se af en række af de bedste attraktion­er på tværs af □uropa, Mellemøste­n og Afrika, og kåringerne vækker stor begejstrin­g hos den nordjyske forlystels­espark.

– Vi er utroligt glade for og stolte over at modtage priserne, som er en kæmpe cadeau til alle medarbejde­re i Fårup Sommerland for det arbejde, vi udfører hver eneste dag. Vi har investeret massivt i parken de senere år for at udvikle den oplevelse, vi tilbyder vores gæster. Derfor er det helt fantastisk, at vores indsatser bliver bemærket internatio­nalt, og at vi nu modtager denne overvælden­de hæder, siger Niels Jørgen Jensen, administre­rende direktør i Fårup Sommerland.

Da Fårup Sommerland slog dørene op til en ny sæson i april, markerede det samtidig indvielsen af Danmarks største og hurtigste rutsjebane, Fønix, som nu kan pryde sig med at være □uropas bedste.

– Fønix er med afstand den største forlystels­esinvester­ing i Fårup Sommerland­s historie, og vi er utroligt stolte af at kunne tilbyde vores gæster en tur i Danmarks ubetinget største rutsjebane, siger Niels Jørgen Jensen.

 ?? FOTO: FÅRUP SOMMERLAND ?? Fårup Sommerland blev etableret i 1975.
FOTO: FÅRUP SOMMERLAND Fårup Sommerland blev etableret i 1975.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark