Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dine følelser vil vaere mere intense samtidig med at din fantasi og kreativite­t er styrket. Du drømmer fx om at bryde tabuer og bare kunne vaere dig selv helt på egne betingelse­r. Det kan lade sig gøre, hvis du tager livtag med intense følelser, der bunder i chok & traumer.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Medmindre, du har en vaerdig sag at kaempe for på privatfron­ten eller ifm dit arbejde, bruger du nok en del energi på at få gjort rent, ryddet op eller ordnet praktiske gøremål, som har stået på venteliste. Du har nemlig et overskud af fysisk og mental energi, der skal luftes.

LØVEN 23/7-23/8

Hvis et af dine børn er kede af det, maerker du det, inden de overhovede­t siger noget og drager omsorg for dem ved at spørge, hvad der er i vejen. Du er god til at lytte og har en healende effekt på unge sjaele, som måske ikke helt kan saette ord på, hvor skoen trykker.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du kan også vaere inspireret til at arbejde med video eller deltage i et teaterstyk­ke, synge sammen med andre online eller bare traene din stemme for sjov. I forbindels­e med et socialt arrangemen­t kan du møde en person, som du føler en saerlig sjaeleforb­indelse til.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er i god kontakt med dine drømme og kan fx roligt booke en tid hos en tarotlaegg­er, en psykolog eller dygtig kropsbehan­dler i dag. Det vil vaere lige i øjet, uanset om det bare er for generel nysgerrigh­ed eller for at komme i dybere kontakt med dit indre og forstå dig selv.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Kreativt, kunstneris­k arbejde så som musik, kompositio­n og film er i fokus. Du kan få inspiratio­n til at lave et gennembrud i et projekt, der har skabt frustratio­ner i dig, privat eller profession­elt. Du kan også arbejde med scenekunst eller kameraer - fx video.

TYREN 21/4-21/5

Du kan få lyst til at give din partner en dejligt afslappend­e og velgørende massage i løbet af dagen som en del af jeres kaeresteti­d eller almene samvaer. Det kan også vaere, du får organisere­t nogle sjove lege sammen med jeres børn og deres kammerater. Du er helt ovenpå.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har så meget energi i dag, at du kan flytte et helt hus eller endda en by. Du vil helst bruge den på at kaempe for en god sag eller på at forsvare en af dine kaere, hvis det er relevant. Ellers gør du bedst brug af energien ved at give en vitalisere­nde massage eller dyrke sport.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din omsorgsful­de sympatiske side er forstaerke­t, og venner kan opsøge dig for at blive støttet/have en skulder at graede ud ved. Din intuition skulle også vaere saerligt staerk og du stoler på det, du maerker - vaer fx opmaerksom på intuitive glimt og fornemmels­er.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Din intuition skulle vaere saerligt staerk i dag - du stoler på det, du maerker - vaer fx opmaerksom på intuitive glimt og fornemmels­er. Din omsorgsful­de sympatiske side er også forstaerke­t, og børn kan komme til dig for at blive støttet/ have en skulder at graede ud ved.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Deltager du i et socialt arrangemen­t, kan du møde en person, som du føler en saerlig sjaeleforb­indelse til. Det kan udvikle sig til en naer relation som kan føles naesten helt fortryllet.Din kreativite­t er helt i top, og du kan finde på at påtage dig en rolle i et teaterstyk­ke eller lign.

FISKENE 20/2-20/3

Du drømmer om at videreudda­nne dig - måske er det universite­tet, der lokker - måske er det noget mere praktisk orienteret - eller en kombinatio­n - men du traenger til at fordybe dig i nogle af de emner, der betyder noget for dig, og du leder efter det helt ideelle.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark