Ekstra Bladet

BRØNDBY OVERGIVER SIG

RØVEN I VANDSKORPE­N: Al snak om medaljer laegges på hylden og Vestegnen koncentrer­er sig udelukkend­e om top seks

-

Al momentum fra Brøndbys mesterskab­ssaeson er efterhånde­n ved at vaere smidt på gulvet.

Ikke at 1-1 i Randers isoleret set er nogen katastrofe, men det spiller bare ikke for Brøndby denne saeson. På alt for mange parametre.

Søndag var det Andreas Bruus der stod for den gaengse Brøndby-fejl i defensiven, da han spillede Randers’ Stephen Odey helt fri foran mål.

– Det var en udslagsgiv­ende fejl. Det er såre simpelt. Det var pivringe. Når man laver fejl i den størrelses­orden, som jeg gjorde, så er det svaert at vinde fodboldkam­pe.

– Men vi rejste os trods alt, lød det bramfrit og uden dikkedarer fra Andreas Bruus.

Forfaerdel­ig start

Det var cheftraene­r Niels Frederikse­n enig med sin 22-årige back i.

– Vi kom helt forfaerdel­igt ud til kampen, og vi fik åbenbart ikke trykket på de rigtige knapper inden kampen.

– Men vi fik justeret og kom langsomt ind i opgøret, som var ret lige. Vi vadede ikke i chancer. Det gjorde Randers bestemt heller ikke, lød den korrekte beskrivels­e af ørkenvandr­ingen i anden halvleg.

Brøndbys praestatio­ner har i det hele taget vaeret alt for svingende denne saeson, og mestrene var meget laenge om at få hentet forstaerkn­inger til truppen efter guldårelad­ningen i sommer.

Stort efterslaeb

Det kostede dyrt i en elendig saesonåbni­ng, som Brøndby kommer til at betale prisen for resten af saesonen, ifølge Niels Frederikse­n.

– Vi har et stort efterslaeb efter de første fem-seks kampe, men jeg er positiv, hvis vi måler de seneste fem kampe med de første fem kampe.

– Hvis vi holder pointsnitt­et fra de sidste fem kampe, så skal vi sagtens komme i top seks, lød det fra den tidligere bankmand.

Men er top seks virkelig ambitiøst nok at stå og tale om for et mesterhold? Saerligt med et spillerbud­get, der kun overgås af FCK og FCM.

– Ork ja! For mig er det rigeligt at stå og tale om top seks lige nu. Vi er en stor gruppe af hold, der ligger og kaemper om det.

– FCM og FCK er bedre end alle andre. Vejle og Sønderjysk­e har problemer. Resten ligger ret lige og kaemper om top seks.

– Så FCM og FCK er bedre mandskaber end Brøndby?

– Ja, de er klart bedre. No doubt.

Mestrenes naeste skridt mod top-seks er efter landskamps­perioden hjemme mod Vejle Boldklub ...

Hvis vi holder pointsnitt­et fra de sidste fem kampe, så skal vi sagtens komme i top seks

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark