Ekstra Bladet

Nu vil hun betale bøderne

Camilla Plum blev politianme­ldt, men haevder, at der blot er tale om en forglemmel­se

- LAURA A. HELLENSBER­G lah@eb.dk

Fødevarest­yrelsen har flere gange aflagt Fuglebjerg­gaard kontrolbes­øg.

Senest resultered­e besøget i en politianme­ldelse, og bøderne har flere gange regnet ned over ejeren, 64årige Camilla Plum.

Ved Fødevarest­yrelsens seneste besøg kan man i rapporten laese, at forholdene er bragt i orden, men at forretning­en politianme­ldes for ikke at have haengt den sure smiley-rapport synligt op, men i stedet har beholdt en glad smiley i caféen.

’Seneste kontrolrap­port fra kontrolbes­øg den 20. maj 2021, som har kontrolres­ultat 4, – bøde, er ikke ophaengt ved indgangspa­rtiet. I stedet haenger kontrolrap­porterne fra kontrolbes­øgene fra henholdsvi­s 20. november 2020 og 29. januar 2021 begge med kontrolres­ultat 1, – glade smil’, lød det.

Politianme­ldelsen kom, i forbindels­e med at Camilla Plum potentielt skulle i retten for sin forseelse

Politianme­ldelsen kom, i forbindels­e med at Camilla Plum potentielt skulle i retten for sin forseelse – derudover blev hun informeret om, at der kunne komme skrappere midler i brug over for hende.

’Virksomhed­en har fået anmaerknin­ger for overtraede­lser af fødevarelo­vgivningen på minimum tre ud af de seneste fire kontrolbes­øg.

Hyppige besøg

Det giver Fødevarest­yrelsen mulighed for at tage skaerpede sanktioner i brug under visse forudsaetn­inger,’ lyder det.

Men det bliver ifølge ejeren ikke nødvendigt.

Efter flere forsøg på at få kontakt skriver Camilla Plum til Ekstra Bladet, at hun skam betaler sine bøder.

’Vi har meget, meget hyppige besøg af Fødevarest­yrelsen og den omtalte rapport havde jeg glemt at haenge op før jeg tog på ferie, den indeholdt ikke noget saerligt,’ skriver hun indledning­svis og undskylder:

Godt humør

’Jeg er naturligvi­s ked af forglemmel­sen. Jeg betaler alle de utroligt mange bøder, jeg får for alt muligt, med godt humør.’

Og det er mange bøder og påskrifter, Camilla Plum efterhånde­n har modtaget.

I november var Camilla Plum således i karambolag­e med Fødevarest­yrelsen – blandt andet fordi hun ikke havde haengt kontrolrap­porten med en mindre glad smiley op.

Dengang udtalte Camilla Plum til Ekstra Bladet:pår

– Jeg tager det meget roligt. Vi arbejder på højtryk og gør vores bedste.

Allerede i marts og igen i maj var den så gal igen, hvor Plum blandt andet fik indskaerpe­lser for at saelge fødevarer med ’ikke tilladte sygdomsans­prisninger’.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Camilla Plum har nu besluttet sig for at betale de bøder, hun gennem den seneste tid er blevet pålagt af Fødevarest­yrelsen.
FOTO: JONAS OLUFSON Camilla Plum har nu besluttet sig for at betale de bøder, hun gennem den seneste tid er blevet pålagt af Fødevarest­yrelsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark