Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- labo

BORNHOLM: □n mand kørte først rundt i bil på Store Torv i Rønne, og kort efter kørte samme mand på gågaden. Her blev den 48-årige mand, som i forvejen var frakendt førerrette­n, anholdt. Dagen efter kørte samme mand på motorcykel med høj fart i Bølshavn, og her truede han en familie, der bad ham saenke farten. Lidt senere var manden igen på tur, denne gang i en varevogn. Han blev anholdt. Hans bil blev beslaglagt, og nu er han sigtet.

MARIBO: Der indløb en anmeldelse om, at en bilist kørte slingrende og indimellem bevaegede sig over i modsatte vognbane. □n patrulje fandt frem til bilen, hvori der sad en 64-årig kvinde. □n alkometert­est viste en promille på over to, hvilket kan betegnes som vanvidsbil­isme. Hun blev anholdt og fik inddraget sin førerret, og bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskati­on. NAKSKOV: □n 22-årig mand brugte under et slagsmål mellem flere personer peberspray mod de andre involvered­e. Han blev anholdt og sigtet for vold. To af de andre slagsbrødr­e i starttyver­ne blev sigtet for overtraede­lse af ordensbeke­ndtgørelse­n, og den ene blev anholdt og taget med på stationen for at skabe ro på stedet. GENTOFTE: □n 49-årig kvinde havde en ubehagelig oplevelse, da hun gik en tur rundt om Gentofte Sø. For enden af Søtoften havde en mand siddet og onaneret, og kvinden anmeldte det til politiet.

Samme dag anmeldte en 37-årig kvinde, at hun var blevet udsat for en blufaerdig­hedskraenk­else i Bernstorff Slotshave, hvor en mand havde blottet sig for hende. Politiet vil ikke afvise, at der er tale om samme mand i de to sager.

AALBORG: □n gruppe festdeltag­ere nød tonerne af ’ekstremt højlydt musik’ klokken to om natten, mens beboere i nabolaget nød det knap så meget. Til trods for at anmelderen havde bedt om nattero, fortsatte larmen, hvorfor en patrulje kørte til stedet og fik en snak med den ansvarlige, som skruede ned.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark