Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at coronanedl­ukningen i marts 2020 viste, hvad der er essentielt: boliger, varme-, vand- og elforsynin­g, fødevarer, rengørings­midler, politi, sundheds-, brand- og retsvaesen, forsvar, uddannelse og finansiell­e tjenester. Derfor bør klimaaftry­k herfra også vaere mere acceptabel­t end CO2-udledning fra (unødvendig­e) flyrejser, eksotiske ferier, festivaler, Melodi Grand Prix, fodboldkam­pe, biografer, restaurant­er, barer og natteliv. Michael Thestrup Brønshøj

at på YouTube er der en video med Sikandar Siddique og Inger Støjberg omkring rigsretssa­gen. Taenk, hvad det danske samfund kunne have sparet i penge, hvis vi ikke havde vaeret så naive og taget disse utaknemmel­ige syriske ’flygtninge’ ind i landet. De kommer kun for at få del i vores penge – det har de jo mere eller mindre indrømmet. På deres vej gennem Danmark sagde de jo, at de ville videre til Sverige eller Finland, for der kunne de få mere i understøtt­else. Og de kunne få resten af familien meget hurtigere op. Danmark er bare så onde ved de stakkels mennesker. Stor ros til Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige og Rasmus Paludan.

Niels Erik H. Chistensen Birkeparke­n 266 Odense

at angående Henrik Qvortrups udmelding om, at hans forgaenger­e – ligesom ham – selv er hvide heteroseks­uelle maend på 50+, spørger jeg bare: Hvad f... er der galt med det? Jeg er som en af jeres laesere en af de ’naesten udstødte’. Skal Ekstra Bladet nu også til at ofre sine laesere som heteroseks­uelle hvide maend på det identitets­politiske alter?

Flemming Pedersen Lundvej 57 Varde

at jeg stoler på drengene. Der er kun tre sten på vejen: Tjekkiet, England og Spanien, og EM er hjemme. I har trods den uhyggelige start vist flot fodbold med mange mål. Et sammenhold med gejst og vilje, som er 1992holdet vaerdigt. Glaeder mig til finalen.

Arne Vendelbo Hvidovre

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark