Ekstra Bladet

Endnu en kvinde står frem

- JAKOB HANSEN jakohan@eb.dk

Endnu en kvinde sluttede sig i går til gruppen af formodede ofre for kraenkelse­rne.

Det gør hun over for Berlingske, hvor hun optraeder anonymt under navnet ’Marie’. Berlingske oplyser, at de kender til hendes rigtige identitet, men hun ønsker ikke at stå frem af frygt for Naser Khader.

’Marie’ fortaeller, at hun mødtes med Khader i hans lejlighed en aften i 2014 i forbindels­e med det, hun troede var et fagligt møde, da han havde fortalt hende, at han kunne hjaelpe hendes karriere på vej.

Da hun mødte op i lejlighede­n, tog stemningen dog hurtigt en anden retning, da Naser Khader bad hende om at massere ham, da han ifølge sig selv traenede meget.

På trods af umiddelbar undren sagde hun ja, men kort efter gik Naser Khader ifølge kvindens forklaring vaek for at tage alt sit tøj af og kun iklaede sig et håndklaede.

Han lagde sig ifølge kvinden siden på ryggen og fjernede håndklaede­t, hvorefter han bad hende om at massere sit erigerede lem.

Da hun ankom til lejlighede­n, havde Khader låst døren, og hun var derfor bange for, hvad han kunne finde på, hvis hun sagde nej, hvorfor hun påbegyndte massagen.

– I situatione­n reagerede jeg bare ved at slå hjernen fra. Chokket kom først efterfølge­nde. Jeg rystede over hele kroppen, da jeg kom ud af lejlighede­n. Det var ekstremt ubehagelig­t, siger ’Marie’ til Berlingske.

Ifølge kvinden blev hun låst ud af lejlighede­n, efter Khader havde fået udløsning. Hun var i lejlighede­n i under en time.

Ekstra Bladet har i går forsøgt at få en kommentar fra Naser Khader til anklagerne, og over for Berlingske afviser han også at forholde sig til anklagerne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark