Ekstra Bladet

DRAEBT KVINDE OG SIGTEDE VAR BØRNEKAERE­STER

KNUST MOR FORTAELLER: – Det mest dyrebare har han taget fra mig

- SUNE FISCHER FOTO: PER RASMUSSEN fish@eb.dk

Natten til fredag blev en 18årig kvinde draebt på meget brutal vis og efterfølge­nde forsøgt afbraendt i en bolig i Nyråd ved Vordingbor­g.

Og de efterladte pårørende sidder nu tilbage i dyb sorg.

– Jeg er tom inden i. Det er som, at mit liv er revet i stykker, fortaeller moren til den draebte kvinde til Ekstra Bladet.

Jeg skal leve med at vide, at min datter var skraekslag­en

Stemmen er en smule grødet, og det er tydeligt, at hun er svaert berørt af datterens tragiske og voldsomme død.

En 18-årig mand er anholdt og faengslet for drabet. Ved grundlovsf­orhøret, hvor den unge mand blev fremstille­t, blev der nedlagt navneforbu­d på den sigtede og offeret i sagen, hvorfor Ekstra Bladet hverken bringer offerets eller hendes mor navn.

Det mest dyrebare

Det er et lille lyspunkt, at politiet allerede har anholdt en i sagen:

– Men han har taget det mest dyrebare fra mig. Jeg skal leve med, at han har gjort de her skraekkeli­ge ting. Jeg skal leve med at vide, at min datter var skraekslag­en, mens hun blev udsat for de her ting, fortaeller moren.

Ved grundlovsf­orhøret, hvor den 18-årige blev fremstille­t, kom det ikke frem, hvordan offeret og den sigtede unge mand kendte hinanden.

Men moren fortaeller, at de to kendte hinanden fra barnsben, og at de havde vaeret børnekaere­ster, da de var ti eller elleve år gamle. Siden var det gledet fra hinanden.

Tilfaeldig­t møde

– Men for nylig var de tilfaeldig­t stødt på hinanden på stationen i Nykøbing Falster, og de havde genkendt hinanden, fortaeller moren.

– Hun var glad, og hun ringede til mig og sagde ’ved du hvem, jeg står med?’, fortaeller moren.

Efter mødet på stationen havde de to unge så genoptaget kontakten.

Praecis, hvad der så er foregået siden, ved moren ikke. Men hun fortaeller, at de ikke var kaerester.

Tidligt lørdag morgen var moren så blevet vaekket af politiet, der kom med den vel nok vaerste besked, man som foraeldre kan få. At hendes datter var var blevet draebt nogle få timer tidligere.

 ?? PRIVATFOTO ?? Ekstra Bladet i går.
Grusom død
Den unge kvinde blev draebt med kniv og efterfølge­nde forsøgt braendt. Billedet bringes med morens tilladelse.
PRIVATFOTO Ekstra Bladet i går. Grusom død Den unge kvinde blev draebt med kniv og efterfølge­nde forsøgt braendt. Billedet bringes med morens tilladelse.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark