Ekstra Bladet

’Mine stiklinger gror i Europa’

-

Naboernes piger og drenge har alle årene hjulpet til med driften, vedligehol­d og butikken.

I 2015 blev Elsegårde kåret som ’bedste arbejdspla­ds for unge’, og det er parret er stolte af. De fortaeller om de utallige traef for både motorcykel-entusiaste­r og mountainbi­kere, cyklister og vandrere, børnefamil­ier og spaendende mennesker, der har besøgt pladsen – og de mange, der er gengangere år efter år.

– Det bedste gennem alle årene har vaeret vores forhold til campistern­e. Samtaler med mange mennesker fra forskellig­e lande. Vi har hørt så mange gode fortaellin­ger og eventyr, og det har hidtil vaere nok indhold for os – men nu vil vi selv ud og opleve. Vi har nu fået lysten til selv at komme vaek. Vi vil cykle, gå ture, opleve nye eventyr og vaere sammen med vores børn og børnebørn. Der er brug for os, siger Bodil.

Blomstrend­e hobby

Bodil har udlevet sin hobby og lidenskab for haver til at gøre pladsen til en blomstrend­e oplevelse. Campister har fået stiklinger med hjem, og det er en kaempe glaede, når de kommer igen og fortaeller, at de danske stiklinger nu gror videre andre steder i Europa, fortaeller hun.

– Hvad er dit bedste råd til de nye ejere?

– Se at komme i gang! Glaed jer. Der er så mange muligheder for at udvikle alle sine talenter. Dyrke grøntsager, lave kursusvirk­somhed, anderledes camping for børnefamil­ier ... masser af muligheder.

 ??  ?? Elsegårde ligger det perfekte sted, hvor vejret altid er lidt bedre, fordi det når at regne og blaese af over Mols bjerge, inden det når hertil. Her viser Niels Peter hvilke is, fryseren gemmer.
Elsegårde ligger det perfekte sted, hvor vejret altid er lidt bedre, fordi det når at regne og blaese af over Mols bjerge, inden det når hertil. Her viser Niels Peter hvilke is, fryseren gemmer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark