Ekstra Bladet

Naegtet indrejse i Dubai

- MARIA KRAMER kram@eb.dk

Han er formentlig ikke kommet smertefrit til sin rekord som indehaver af det største antal kropsudsmy­kninger i verden.

Men 61-årige Rolf Buchholz, der fik sin første skaebnesva­ngre tatovering i en alder af 40 år, har ikke ligget på den lade side for at nå verdensrek­orden.

453 piercinger har tyskeren indtil videre fået. 158 af dem sidder i hans laeber – og så har han altså lige 278 styk i sin penis. Ja, det var 278.

Hans øjeaebler er tilmed blevet aendret fra hvid til kulsort med blaek

Ifølge det britiske medie Mirror har det dog aldrig haft betydning for Buchholz’ sexliv.

I et interview i 2017 sagde han nemlig således:

’Det er intet problem. Havde det vaeret det, havde jeg skilt med af med dem for laenge siden.’

Rolf Buchholz, der til daglig arbejder som it-ekspert, er dog ikke stoppet ved piercinger­ne, som han allerede i 2010 blev anerkendt for at have flest af ifølge Guinness World Records.

Den 61-årige tysker har nemlig også tatovering­er på i omegnen af 90 procent af kroppen.

Og han har både fået lagt implantate­r ind i panden, så det ser ud, som om han har horn – og tilmed hans øjeaebler er blevet aendret fra hvid til kulsort med blaek.

Og så skulle man måske tro, at en mand som Rolf Buchholz er en af de der hårde fyre med naermest umenneskel­ig høj smertetaer­sklen.

Men det afviser rekordinde­haveren, der har ladet forstå, at tatovering­erne på hans håndflader har vaeret de absolut vaerste at få lavet.

Det er trods alt nok ikke det sted, de fleste af os gaetter på.

Kilder: upi.com, mirror.co.uk, ekstrablad­et.dk, bbc.com, AP

Rolf Buchholz blev i august 2014 naegtet indrejse i De Forenede Arabiske Emirater.

Det var nu ikke, fordi han ikke kunne komme gnidningsf­rit igennem kropsskann­eren i lufthavnen­e.

Nej, det var snarere, fordi man var bange for, at tyskeren kom for at praktisere sort magi, har Buchholz fortalt til det nyhedsbure­auet Assosiated Press.

Formålet med turen var, at Rolf Buchholz skulle optraede til et arrangemen­t på natklubben Cirque Le Soir på luksushote­llet Fairmont, men selvom han nåede igennem paskontrol­len, blev han stoppet, inden han havde forladt tolden.

Og ind kom han altså ikke. I stedet blev han – til stor aergrelse for arrangører­ne – sat på et fly til Istanbul i Tyrkiet.

 ?? FOTO: YVES HERMAN/RITZAU SCANPIX ?? Og så lige én til
Rolf Buchholz har brugt de seneste 20 års tid af sit liv på at blive tatoveret og piercet over det meste af kroppen, og den i dag 61-årige tysker fastslår, at han ikke er faerdig endnu.
FOTO: YVES HERMAN/RITZAU SCANPIX Og så lige én til Rolf Buchholz har brugt de seneste 20 års tid af sit liv på at blive tatoveret og piercet over det meste af kroppen, og den i dag 61-årige tysker fastslår, at han ikke er faerdig endnu.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark