Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HØJBJERG: □n 81-årig kvinde har vaeret udsat for forsøg på bedrageri, da en ukendt mand over telefonen udgav sig for at vaere fra Nordea. ❘ løbet af samtalen anede kvinden uråd og lagde røret på, da manden ville have Nem❘D. SØFTEN: □n 20-årig mand troede, at der var tale om politiet, da han på vejen Beta blev stoppet af en bil med blå blink.

Der var imidlertid tale om en aeldre Volvo stationcar med to maend med mellemøstl­igt udseende og en pige. AARHUS: Tre maend på 21, 22 og 26 er blevet sigtet for narkosalg, efter at politiet reagerede på en anmeldelse om, at der blev solgt fra en Snapchat-konto. Betjentene fandt maendene i en bil på □douard Suensons Gade. JYLLINGE: Personale i Jyllingece­ntret tilbagehol­dt en 32-årig mand, fordi de mistaenkte ham for butikstyve­ri. Politiet mente dog ikke, at der var noget om snakken. Der opstod noget uro, da manden havde modsat sig tilbagehol­delsen. SKAEVINGE: □n 26-årig mand er blevet sigtet for at have kørt bil i narkopåvir­ket tilstand og for kørsel uden førerret, efter at han blev standset på Store Lyngbyvej. RØNNE: Diverse indbo og tøj lå spredt ud for et åbent vindue i en lejlighed, og det fik betjente til at kigge ind ad vinduet.

Hash på et bord førte til ransagning, hvor der blev fundet 10,8 gram kokain og 37,4 gram hash. KARREBAEKS­MINDE: □n bil er blevet beslaglagt efter et solouheld, hvor en 38-årig havde ramt to traeer, nogle sten og betonstolp­er på Alléen. □n alkometert­est viste en alt for høj promille, og kørekortet blev inddraget på stedet. STRANDBY: □n 28-årig mand slingrede så meget i sin bil, at han blev standset, og da han steg ud, havde han en flaske vodka i hånden. Mandens promille var klart over den lovlige graense.

TILST: □n 30-årig mand kørte 153 km/t. på Viborgvej, da han var på vej hjem med takeawayaf­tensmad.

Det kostede en betinget frakendels­e og en bøde på 6000 kroner.

ulba

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark