Ekstra Bladet

Scorer milliongev­inst

’ Klovn’- stjernens villa solgt med stor fortjenest­e

- JONAS SAND josa@ eb.dk

Tidligere på sommeren kom det frem, at Casper Christense­n, 52, og hustruen Isabel havde pakket flyttekass­erne og var rykket til Hornbæk, hvor de havde købt et nyt hjem til 11,4 millioner kroner.

Her havde de anskaffet sig en 314 kvadratmet­er stor villa med en privat park på 4360 kvadratmet­er og egen sø.

Nu er parret også kommet af med deres gamle hus i Ålsgårde, som de købte i slutningen af 2017. Dengang betalte de 9.300.000 kroner for det 207 kvadratmet­er store hjem i den nordsjælla­ndske by.

Det hus er de ikke længere ejerne af, efter det er blevet solgt – og det er sket med en gevinst i millionkla­ssen for ’ Klovn’- stjernen og fruen.

1. august overtog de nye ejere Ålsgårde- hjemmet og betalte i den forbindels­e 13.400.000 kroner til Casper og Isabel Christense­n. De scorer dermed en gevinst på 4.100.000 kroner i forbindels­e med salget.

Underskud

Casper Christense­n mangler umiddelbar­t ikke noget, selvom det i juli kom frem, at 2019 bød på et underskud på 667.022 kroner i hans virksomhed BabyRhum ApS.

Egenkapita­len i firmaet lyder på 9.516.632 kroner, og komikeren udbetalte – udover løn – et samlet udbytte på 4.250.000 kroner.

Han understreg­ede dengang over for Ekstra Bladet, at der heller ikke var grund til bekymring.

– Det var, som jeg havde regnet med. Det er jo et år, hvor vi har lavet film, og alle pengene fra for eksempel ’ Klovn’ kommer først næste år. Sådan er det jo, når man laver film, sagde Casper Christense­n dengang.

Casper og Isabel Christense­n, der blev gift i 2014, blev for et år siden forældre sammen for anden gang. Komikeren har derudover to voksne børn fra et tidligere forhold.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Casper Christense­n i forbindels­e med hussalget, men det har endnu ikke været muligt.

1. august overtog de nye ejere Ålsgårde- hjemmet og betalte i den forbindels­e 13.400.000 kroner

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Ægteparret Isabel og Casper Christense­n har tjent godt på salget af deres tidligere hjem.
FOTO: JONAS OLUFSON Ægteparret Isabel og Casper Christense­n har tjent godt på salget af deres tidligere hjem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark