Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­tologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det er fuldmåne i aften, og da månen hænger tæt sammen med hjemmet, vil du højst sandsynlig­t føle stort behov for at være sammen med din familie eller nærmeste venner. Du vil også have behov for at dele dine dybere følelser med en, du stoler på og har stor tillid til.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan komme i kontakt med nogle meget dybe følelser, som har ligget og ulmet under overfladen et stykke tid. Det kan overvælde dig, men det kan også gøre dig godt og hjælpe dig med at sætte punktum i et vigtigt personligt arbejde, der giver dig større velvære.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan få lyst til at beskæftige dig med noget musisk i dagens løb. Måske ligger du bare på sofaen eller i liggestole­n og nyder din yndlingsmu­sik. Måske øver du dig i at synge eller træne din stemme. Din intuiton er god og din evne til at læse andres signaler, tiltrækker samtale

TYREN 21/4-21/ 5

Heldet er på din side i dag. Du skulle føle dig glad og tilfreds med livet og have lyst at dele dit overskud med andre. Du vil generelt føle dig generøs og have lyst til at være social. Din omsorgsful­de og støttende attitude kan bringe nye venskaber og tjenester fra andres side.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det kan være, du finder din drømmerejs­e i løbet af dagen i dag eller finder det drømmestud­ie, du gerne vil tilmelde dig. Så er det bare om at slå til, for heldet er med dig, og der er gode chancer for en lysende fremtid, uanset hvad det er du vælger. Dit forhold til kvinder er positivt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil stort set føle dig godt tilpas og i et kærligt lune det meste af dagen i dag. Du vil have mest lyst til at hænge ud med venner eller familie og vil sætte stor pris på dybere personlige samtaler om følelser og relationer. Der kan opstå enkelte misforståe­lser, ikke alvorlige.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag er der mere ro på, og de fleste omkring dig vil være i søndagshum­ør. Du vil selv være fokuseret på at tilbringe tid på dine kære, herunder besøge ældre familiemed­lemmer. Du kan også finde på at bruge noget af din søndag med at sidde og glæde dig over gamle fotos.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Projekter, du starter nu, er succesrige og båret af gode intentione­r. Dette gælder specielt for projekter som personlig eller financiel vækst - ift. det sidste fx investerin­ger o.lign. Social og offentlig popularite­t kan være meget aktuel i dag, samt særligt kontakt med kvinder.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Det kan være i dag, du får gjort nogle gode køb til din sommerferi­e eller bare til garderoben, som du er tilfreds med, fordi du får god kvalitet til prisen. Du vil mest være optaget af sociale aktivitete­r og kontakt med venner, familie og kolleger/medstudere­nde. Bare nyd det.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag kan det være du frier til din kæreste eller omvendt. Eller at I bliver enige om at blive gift. Det kan også være I står foran at skulle have jeres første barn, og fødslen går i gang i løbet af dagen. I skulle have gode chancer for held, lykke og økonomisk stabile forhold fremover.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag kan du finde på at iværksætte nogle forandring­er i dit liv, som du længe har overvejet. Det er som om, der kommer hul igennem og du får trådt på kickstarte­ren. Du er også socialt nysgerrig og indstillet på at deltage i gruppeakti­viteter og underholdn­ing.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag er du mindre diskussion­slysten end i går og mere optaget af at hygge dig med gode venner eller familie. Du kan få adgang til meget dybe følelser, som kan overvælde dig, medmindre du taler med en du stoler på og får lettet dit hjerte. Din intuition og empati fungerer godt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark