Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er rigtig godt og positivt, hver gang Dansk Folkeparti falder i meningsmål­ingerne. Væk med egoisterne og deres umenneskel­ige synspunkte­r.

Intet er dem helligt. Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup Odense N

at for få generation­er siden havde man et udtryk, der hed ’ logik for burhøns’. Det betyder, at det er åbenlyst for alle og for tåbeligt at spørge om. Lad os nu komme videre og ikke spilde tiden på lattermild­e men fjollede mennesker, der griner ad en prut.

Kenneth Hemmingsen Næstved

at det er beskæmmend­e, som tidligere statsminis­ter og generalsek­retær for NATO Anders Fogh Rasmussen opfører sig. Magen til griskhed. Notabilite­ten har vederlag fra tiden som statsminis­ter, desuden en klækkelig sum fra NATO- tiden plus vederlag fra forskellig­e givtige bestyrelse­sposter. Nu har han den udsøgte frækhed at stikke fingrene ned i statskasse­n.

F. Christense­n Gåsetorvet Nakskov

at Mikkel Wieth, medlem af Konservati­v Ungdom, bør tage sutten i munden og opføre sig anstændigt. Han påstår, at det er de ældre, der ikke tager sig sammen. Nå- da- da. Hos aldersgrup­pen 13-19- årige er antallet af smittede ellers fordoblet ifølge de seneste tal. Torben Lykke Sørensen Rymarksvæn­get Hellerup

at man da må håbe, at den ophidsede studerende fra Konservati­v Ungdom ikke har mange af sin slags i partiet med de udgydelser om ældres adfærd her under coronakris­en, som han bralrer op med i søndagens Ekstra Bladet, Man behøver slet ikke at modsige ham, men kun erindre ham om de unges optræden på Islands Brygge for en uge siden. Veber Finnedal København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark