Ekstra Bladet

KNALDEDE OG KYSSEEDE FOR 300.000 kr.

HER ER DE I DAG: Der blev gået alvorligt til den, da Netflix- programmet ’ Too Hot to Handle’ løb over skærmen

- LAURA A. HELLENSBER­G FOTO: NETFLIX lah@ eb.dk

Det var en opskrift på katastrofe, da flotte singlekvin­der og - mænd tjekkede ind for at medvirke i programmet ’ Too Hot to Handle’.

De meget attraktive unge mennesker lagde bestemt ikke skjul på, at de alle sammen gik efter det hurtige knald og våde kys, når de tog i byen eller brugte datingapps.

Derfor kom det også som noget af et chok, da de badetøjskl­ædte singler fik fortalt, at med deres sommer i paradis fulgte nogle helt specielle regler.

Præmien skrumpede

Reality- programmet havde nemlig det benspænd, at man for at vinde prisen på 100.000 dollars ikke måtte kysse, knalde eller røre for meget ved hinanden.

Hvis deltagerne alligevel ikke kunne styre sig, fik de fratrukket penge fra præmien.

Og naturligvi­s kunne de fleste af dem ikke styre det.

Der gik ikke længe, før de liderlige singler fik øjnene op for hinanden og snavede løs til den nette sum af 3000 dollars, svarende til 20.000 danske kroner pr. kys.

Lærte en masse

De lærte dog hen ad vejen en masse om sig selv og deres selvudvikl­ing, som ingen af dem kunne stoppe med at tale om. Selvom de havde mistet over 50.000 kroner af præmiepulj­en, fik de vundet 32.000 dollars tilbage, så den endelige sum lød på 75.000 dollars til deling.

Det er nu halvandet år siden, at programmet blev optaget, og deltagerne kan nu afsløre, hvordan det er gået dem, siden de skulle dele de resterende penge i puljen, da programmed­e sluttede.

Der gik ikke længe, før de liderlige singler fik øjnene op for hinanden

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark