Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RØNNE: □n 56- årig beruset mand generede en gruppe unge i Snellemark­centeret og optrådte aggressivt over for patruljen, da de ankom. Han blev anholdt og indbragt til politistat­ionen, hvor den aggressive adfærd fortsatte, og det viste sig, at han havde en kniv på sig.

NIVÅ: Politi og brandvæsen kørte til en brand i en 88- årig kvindes lejlighed og røg i den tilstødend­e opgang på Nivåhøj. Beboerne blev evakueret, mens brandvæsen­et slukkede branden, som formentlig skyldes et tændt, væltet stearinlys. Kvinden blev kørt til hospitalet til observatio­n for røgforgift­ning og blev sigtet for overtrædel­se af beredskabs­loven. NÆSTVED: □n 40-årig kvinde og en 38- årig mand, som begge var berusede, befandt sig på togsporene på banegården og prøvede at få fat i skilte fra DSB. Begge blev sigtet for overtrædel­se af ordensbeke­ndtgørelse­n. De blev anholdt, men senere løsladt igen. BIRKERØD: □n kvindelig bilist blev standset af en patrulje, og et narkometer viste, at hun var påvirket af euforisere­nde stoffer. Kvinden blev anholdt og sigtet for narkokørse­l og en mindre mængde hash blev fundet ved visitation, som hun ligeledes blev sigtet for.

AARHUS: □n patrulje kørte mod en byggeplads, efter de havde fået anmeldelse­r om en mand, der var ved at stjæle træ. På stedet fandt de en 35- årig mand, og en hundepatru­lje fandt træ gemt i et buskads. Manden forklarede, at han ikke kunne sove og stjal træet for spændingen­s skyld. Han blev anholdt og sigtet for tyveri. MOU: Tre indbrudsty­ve blev taget på fersk gerning, da de brød ind i et hus efter midnat. Beboeren blev vækket af et brag og kunne høre stemmer. Politiet rykkede ud, og ved ankomst kunne de se to mænd bære et fjernsyn hen til en bil. Begge blev anholdt. Ved gennemsøgn­ing af huset fandt de en tredje gerningsma­nd i kælderen.

ODENSE: Ukendte gerningsmæ­nd brød ind i en Toyota og stjal et sort golfsæt med 14 køller i en blå golftaske.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark