Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan opleve, at det er svært at få god kontakt til kolleger eller andre omkring dig i dagens løb. Det er som om både du og de har en distance til omverdenen, og det kan give følelser af ensomhed, tristhed og nyttesløsh­ed. Der kan være en kvinde, som brokker sig massivt.

LØVEN 23/ 7-23/8

Salgarbejd­e, debatter og diskussion­er kan være lige dig i dag. Du er modig nok til at sige din mening på en direkte måde uden at virke anmasende. Du er god til at overtale folk til at deltage i dine projekter og ideer. Du kan møde en person, som du får et dybt venskab med.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan finde på at lave impulskøb i dag, men hold dine heste lidt tilbage, før du svinger dankortet alt for lystigt. ER det nu også ”need to have” eller er det blot ”nice to have”. Brug lidt tid på at skelne, for du er lidt impulsiv og utålmodig på een gang. Hold også lidt igen med sødt.

TYREN 21/4-21/ 5

Der kan opstå situatione­r ift din partner, hvor en eller begge af jer bliver følelsesmæ­ssigt oprørte. Prøv at håndtere det roligt og undgå at hælde benzin på bålet i form af impulsive kommentare­r, der trigges af gammel vrede eller nag. Så kan det hurtigt udvikle sig helt kaotisk.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er mere oplagt til at fordybe dig i tilbundsgå­ende undersøgel­ser på nettet end at beskæftige dig med banale rutineopga­ver i dag. Du kan have svært ved at holde dit fokus, hvis der er for mange mennesker eller forstyrrel­ser omkring dig. Så find din egen private fokuszone.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er modig og kan sige ting direkte til folk omkring dig i dag, men du gør klogt i at være opmærksom på at holde balancen ift ikke at få sagt noget uoverlagt. Du er nemlig lidt mere impulsiv end ellers og dit temperamen­t kan gnistre. Du kan også opleve andre gøre lignende.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan have svært ved at kontroller­e dine følelser i dag og blive overmandet af gammel vrede eller sorg, fordi nogen omkring dig får sagt noget impulsivt eller uoverlagt i det forkerte tonefald. Din intuition og selvindsig­t er dog så stærk, at du formår at bevare roen.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Lige så udadvendt og social du var i går, ligeså indadvendt og stille er du i dag. Det er tid til at bearbejde en masse indtryk og tankeproce­sser, og det gør du bedst ved at være alene og have stilletid. Se om du kan finde nogle tidslommer, hvor du kan puste ud i enrum.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Der er fuld knald på derhjemme i form af hurtige replikker og børn eller partner, der er meget fysisk aktive eller endda overaktive. Der er Mars- energi i luften, og det giver både masser af fysisk kraft og modet til at sige ting, som ellers har været gemt væk under gulvtæppet.

FISKENE 20/2-20/ 3

Der kan opstå hidsige udveksling­er omkring dig, fordi folk har svært ved at styre deres temperamen­t. Du kan selv være både mentalt og fysisk rastløs og have et stærkere behov end ellers for at få rørt dig og komme ud og få forløst den ophobede energi. Brug træning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark