Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HELLERUP: □n 82- årig mand fik besøg af to kvinder, der udgav sig for at komme fra kommunen for at spritte hans lejlighed og kontanter af. Manden forklarede, hvor pengene var, hvorefter de to kvinder stjal dem og forsvandt. Kvinderne beskrives som østeuropæi­sk af udseende og mellem 50-55 år. De bar tørklæde, hvid kittel og hvid maske for munden.

NEXØ: På kun fire timer kørte hele 23 bilister for stærkt på Sdr. Landevej i Nexø, hvor den tilladte hastigheds­grænse er 50 km/t. To fik et klip i kørekortet. Den højeste hastighed målt på de fire timer var 70 km/t. KØGE: Politiet måtte tre gange rykke ud til en 48- årig spirituspå­virket mand, der råbte, sparkede ud efter folk og fulgte efter unge piger ved Torvet i Køge. ❘ alle tre tilfælde var manden faldet til ro, da politiet ankom. Tredje gang blev han sat i detentione­n, men blev løsladt i går.

SÆBY: Natten til i går blev et specialvær­ktøj brugt til at bryde sidedøren i en varebil op med. Værktøj til en værdi af mellem 50.000 og 100.000 kroner blev stjålet. GELSTED: Flere politipatr­uljer blev sendt til Gelsted, efter at en borger havde set en mand gå rundt med en pistol. Ved en nærmere inspektion af huset, hvor manden befandt sig, fandt politiet 49 gram hash og en splatterpi­stol. ❘ alt fem mænd mellem 42 og 55 år blev anholdt og sigtet efter lov om euforisere­nde stoffer. De blev senere løsladt.

VIBY: □n lettere beruset 72- årig mand trak en pistol og truede en 19årig, der gik foran manden i køen på en tankstatio­n i Viby. Den 72årige kørte væk i en taxa, men blev stoppet af politiet. Han erkendte episoden, men forklarede, at pistolen var af plastik. Den 72- årige er sigtet for trusler på livet.

AARHUS: Flere unge kørte ræs omkring Bernhard Jensens Boulevard. □n patrulje observered­e fire- fem biler og uddelte i alt seks bøder for forskellig­e færdselsov­ertrædelse­r. ❘ den kommende tid vil der være flere kontroller i området.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark