Ekstra Bladet

11 anholdt for narko

- CAMILLA MARIE NIELSEN FOTO: PER RASMUSSEN cama@ eb.dk

Iført en sort t- shirt og army- mønstrede bukser blev en yngre, tatoveret mand i går fremstille­t i grundlovsf­orhør i Retten i Næstved som en ud af 11 mænd anholdt i en sag om våben og større mængder narko.

Den anholdte blev tidligt tirsdag morgen pågrebet under en større politiakti­on udført af Sydsjællan­d og Lolland- Falsters Politi mod flere adresser på Vestlollan­d.

De 11 mænd i alderen 1850 år, hvoraf størstedel­en har danskkling­ende navne og ifølge politiet befinder sig i periferien af bandemiljø­et, er mistænkt for at udgøre et kriminelt netværk.

10 af de 11 personer er blevet varetægtsf­ængslet frem til 27. maj.

Den sidste blev løsladt af politiet og ikke fremstille­t i grundlovsf­orhør.

Af hensyn til efterforsk­ningen blev dørene kort efter lukket, men inden nåede den unge mand at erkende dele af sigtelsen.

Ifølge politiinsp­ektør i

Sydsjællan­d og LollandFal­sters Politi, Kim Kliver, har de 11 anholdte været genstand for en længerevar­ende efterforsk­ning, som i de tidlige timer tirsdag kulminered­e med politiakti­onen.

Her slog betjente fra den sydsjællan­dske politikred­s med hjælp fra kolleger fra andre kredse til mod 20 forskellig­e adresser.

I den forbindels­e sikrede betjentene blandt andet knive, slagvåben, ammunition, skydevåben og en – med politiinsp­ektør Kim Klivers egne ord – ' pæn mængde' amfetamin, noget hash og kokain.

 ??  ?? Politi fra den sydsjællan­dske politikred­s slog til mod 20 forskellig­e adresser med hjælp fra kolleger fra andre kredse.
Politi fra den sydsjællan­dske politikred­s slog til mod 20 forskellig­e adresser med hjælp fra kolleger fra andre kredse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark