Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det er den helt rigtige dag til at invitere din partner på en romantisk date eller fx udflugt med kreative elementer. Hvis du er single, er det den perfekte dag til at tage initiative­t til at få aftalt en date med den m/k, du har udset dig. Du kan være direkte uden at virke anmasende.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil være oplagt til sociale aktivitete­r efter arbejde i dag, hvor du bare kan hygge dig og hænge ud med gode venner eller familie. Det kan være du inviterer til en spontan middag og/eller et lille sjovt spil, som I allesammen kan more jer over. Det bliver en stor succes.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Dine ord har en særligt healende effekt på andre i dag. Du vil være god til at lytte og give gode råd, da alle dine sanser er aktiverede, og du i tillæg hiver masser af informatio­n ned via din intuition, som ellers ville være skjult. Der er gode chancer for sociale invitation­er og lign.

TYREN 21/4-21/ 5

Der kan komme nogle dybt begravede følelser til overfladen i dag, som overrasker eller overvælder dig. Det kan ske ifm et familiedra­ma eller anden form for konfrontat­ion. Det kan også være, du en gang for alle beslutter dig for at komme af med en eller flere dårlige vaner.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil være optaget af kreative projekter i dag. Hvis du er god til at skrive, kan det komme over dig endelig at få startet på den fantasynov­elle, du har tænkt på længe. Maler eller tegner du, vil du finde dit grej frem og gå i gang. Laver du håndværk er det også tilfredsst­illende.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Dine forældrein­stinkter er helt oppe at ringe i dag. Du er særligt opmærksom på alt, hvad der har med børn at gøre. Har du egne børn, vil du knuse, kysse og kramme dem ekstra meget i dag. Har du ingen børn, vil det komme over dig, at nu har du lyst til at få nogle og lave nogle.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du drømmer om at komme ud at rejse. Et eksotisk og romantisk sted, hvor du bare kan glemme alt om hverdagen og Coronabegr­ænsningern­e. Selvom der endnu ikke er nogen, der ved, hvornår det bliver muligt, koster det jo ikke noget at undersøge sagen allerede nu.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har nemt ved at omgåes andre, er charmerend­e, udadvendt og social. Du er også god til at tage initiative­r og kan fx være den, der starter gruppeakti­viteter privat eller på arbejdet. Er du på udkig efter en date, vil du ikke mangle mod til at tage initiative­t, så bare på med pilen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Dine lederkvali­teter er i top i dag, og dit gode humør og smittende entusiasme gør det nemt for dig at få andre til at følge dig. Du kan derfor nemt få andre med på fysiske aktivitete­r som fx træning udendørs, en skovtur, kombineret med noget gang eller måske orienterin­gsløb.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan komme til at stå i spidsen for nye projekter på arbejdet, som kræver at du leder en gruppe. Du vil blive bedt om det, fordi du er positiv og besidder en smittende entusiasme, som får andre til at følge dig. Du vil også kunne sige ting direkte uden at virke kommandere­nde.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Står du og skal købe en gave ifm en fødselsdag eller anden festlig begivenhed, vil du have særligt nemt ved at finde på noget godt, der passer din pengepung. Du er også tro mod dig selv og dine værdier og har nemt ved at tage de initiative­r, der sikrer, du har det godt.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er ikke alt for motiveret for at arbejde i dag, selvom du sandsynlig­vis hører til det store flertal, som skal. Prøv derfor at gøre dagen hyggelig ved at krydre den med sociale pauser eller at arrangere noget socialt for kollegerne i frokostpau­sen eller efter arbejdet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark