Ekstra Bladet

G i d r æ f o j r e n a H

- FILIZ YASAR fy@ eb.dk

Brian Nielsen er nok den dansker, der kender ’ Iron Mike’ bedst.

De to mødte hinanden i bokseringe­n under en storstilet kamp tilbage i 2001. Den danske bokser gav dog op ved starten af syvende omgang på grund af en øjenskade.

Bokse- eventyret nåede da også sin ende i 2003, hvor den i dag 55- årige dansker havde 66 kampe som profession­el med 64 sejre til følge.

Øm i kroppen

Hans tidligere modstander er blot to år yngre, men trods sin høje alder har amerikaner­en luftet tanken om at iføre sig boksehands­kerne endnu en gang.

– Jeg har trænet hårdt den seneste uge. Det har været hårdt, og min krop er rigtig øm. Jeg tror, jeg kommer til at deltage i nogle træningsst­ævner og komme i form, sagde Mike Tyson i forbindels­e med et interview med rapperen T. I.

Den udmelding har hans tidligere danske rival ikke meget til overs for.

– Det kunne være sjovt. Altså, der er ingen tvivl om, at han har gjort det rigtig godt. Men den sidste kamp, han var med i, var noget fucking lort, siger Brian Nielsen til Ekstra Bladet.

Den sidste kamp, han var med i, var noget fucking lort

Galimatias

– Han er jo færdig. Jeg kan godt forstå, at han har lyst. Det indrømmer jeg gerne selv, at jeg nogle gange selv har. Men det ville være galimatias at vende tilbage i ringen, fortæller Nielsen.

’ The Baddest Man on the Planet’ har annonceret, at én af grundene til, at han måske godt kunne tænke sig at komme tilbage, er, at de penge, som han ville tjene på stævner, skulle doneres til velgørenhe­d.

Noget, som Brian Nielsen godt kunne tænke sig at hjælpe ham med.

Skal ikke bokse mod ham

– Han må godt få nogle penge af mig. Men jeg skal ikke bokse imod ham, lyder det stensikker­t fra den pensionere­de danske bokser.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Braget i 2001
Mike Tyson vandt over Brian Nielsen i det længe ventede og stort opsatte boksebrag i Parken tilbage i 2001.
FOTO: LARS POULSEN Braget i 2001 Mike Tyson vandt over Brian Nielsen i det længe ventede og stort opsatte boksebrag i Parken tilbage i 2001.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark