Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

VESTHIMMER­LAND:

□n mand i 70’erne blev ringet op af en ukendt person, som udgav sig for at være fra Udbetaling Danmark og oplyste, at hustruens pension var ved at blive overført til en anden person. Gerningsma­nden formåede derved at få udleveret foruretted­es personnumm­er, Nem❘D og et pengebeløb fra mandens bankkonto.

NYKØBING S.: □n passager slog ud efter en 67- årig buschauffø­r, da han blev bedt om at vise gyldigt rejsehjemm­el, da han stod på bus 566 i □gebjerg Hovedgade. Han ramte dog kun plexiglas- ruden, hvorefter han satte sig på et sæde og først stod af bussen, da den nåede til Nykøbing Sjælland. Han beskrives som sydeuropæi­sk af udseende, karseklipp­et og med et hærget ansigt. Politiet forsøger nu at få identifice­ret manden ud fra blandt andet overvågnin­g i bussen. KØBENHAVN: Der har de seneste uger været en stigning i antallet af tyverier af barne- og klapvogne, der ofte sker fra opgange. Politiet opfordrer derfor til at stille køretøjet i egen lejlighed og holde øje med ubudne gæster i opgangen.

RANDERS: ❘rske håndværker­e kom uanmeldt flere steder i Randers, Aarhus og på Djursland i weekenden og tilbød at rense tag eller fliser meget billigt. Politiet opfordrer dog til at takke nej til tilbuddene fra de omrejsende håndværker­e, fordi mange har oplevet dårligt håndværk og at de bagefter kræver en del flere penge end aftalt.

AARHUS: Der kom en stæk lugt af hash fra kabinen, da politiet vinkede en 20- årig kvindelig bilist ind til siden i krydset mellem Viborgvej og Hasle Ringvej. □n nærmere inspektion af bilen afslørede 18 salgsposer med hash og et større kontakt beløb bag et panel. FREDERIKSS­UND: □n patruljen kørte til Sildebroen efter en anmeldelse om, at fire unge mennesker skabte uro og havde kastet en cykel ud fra toppen af broen. De traf dog ikke nogen personer, der kunne sættes i forbindels­e med hændelsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark