Ekstra Bladet

Stor ændring i vente

- FREDERIKKE STAGE fs@ eb.dk

Da Danmark blev lukket ned i marts, blev årets ’ X Factor’ udskudt på ubestemt tid.

Nu kan danskerne glæde sig til, at det populære underholdn­ingsshow vender tilbage til skærmen fra fredag 15. maj klokken 20.

Stor optur

Sidste gang, de tilbagevær­ende deltagere i ’ X Factor’ stod på scenen, var fredag 6. marts. Ventetiden er imidlertid slut, og nu kan deltagerne glæde sig til at stå på den store livescene.

Seerne kan dog forvente en stor ændring, når vinderen af ’ X Factor’ 2020 skal kåres.

– Det er kæmpe optur for alle, at det nu ser ud til at kunne lade sig gøre at afholde de sidste liveshows i ’ X Factor’. Vores deltagere, dommere og selvfølgel­ig alle ’ X Factor’- fans har spurgt længe, hvornår vi kunne komme i gang igen, og det kan vi nu.

– Vi ændrer en smule på formen, så vi på otte dage sender tre liveshows med første show fredag 15. maj. Finalen bliver til en stor todages- begivenhed fredag 22. maj og lørdag 23. maj. En form, som de blandt andet har succes med i England, fortæller underholdn­ingsredakt­ør Dorte Borregaard, TV2.

De tre shows

Når deltagerne vender tilbage til scenen, bliver det med temaet ’ Sange fra musikfilm’.

Fredag 22. maj bliver første finaleafte­n, hvor deltagerne skal på scenen to gange hver, og det bliver med en sang, deres dommer har valgt og i en duet med en gæstesolis­t.

I anden og sidste finaleafte­n, lørdag 23. maj, skal tre deltagere synge deres vindersang­e. Om der vil være livepublik­um til stede ved de tre shows, er endnu ikke afklaret.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Ankerstjer­ne, Oh Land og Blachman kan sammen med deres håbefulde artister snart opleves på skærmen igen efter coronapaus­en.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Ankerstjer­ne, Oh Land og Blachman kan sammen med deres håbefulde artister snart opleves på skærmen igen efter coronapaus­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark