Ekstra Bladet

MED PÅ EN LYTTER: AB NENSER STIG

-

Slyngelstu­en har modtaget et udskrift af en telefonsam­tale mellem den socialdemo­kratiske kulturmini­ster Joy Mogensen og den lettere desperate fodboldeks­pert Stig Tøfting, som forsøger at tale Superligae­n i gang.

– Jo, Stig, men selv om JM: der ikke er tilskuere til kampene, er der jo mange til stede, der kan sprede smitte mellem hinanden. Og folk dør jo stadig ude på hospitaler­ne, så jeg synes, det er lidt upassende at tale ...

– Spillerne skal jo ST: testes før kampene. De er unge og friske, så skulle de rage noget til sig, vil de ikke belaste systemet. Så går de bare i karantæne. Det har jeg prøvet så tit.

– Men der er dommeJM: re og alle mulige klubfolk, der kan tage smitte med sig hjem. Der bliver jo også spyttet en del under en kamp, forstår jeg.

– Vi sætter nogle

ST: spytbakker op bag sponsorski­ltene. Dommerne kan få mundkurv på, og holdene kan taktisk indstilles til at holde afstand mellem kæderne og spille med få berøringer. Det har du hørt om, ikke?

– Øh, jo, men når

JM: spillet først går i gang, kan man vel ikke garantere ...

– Økonomisk er det ST: også alvor. Du har vel læst, at Hobro er tæt på konkurs?

– Gud, spiller de i JM:

Superligae­n? Hvor hyggeligt. Mon ikke vi kan finde en pakke, der ...

– Kom nu, Joy, lev nu ST: lidt op til dit navn. Vi trænger hårdt til noget fodbold. Vi kan endda aftale at spille med maskerede aflevering­er.

– Jeg må desværre JM: løbe nu. Uden bold, haha.

– Hey, Joy, jeg var

ST: altså også vild med ’ Absolute Music’, jeg var. Joy? JOY??

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE OG MADS NISSEN ?? Fodboldkom­mentator Stig Tøfting har forsøgt at gennemtrum­fe en snarlig genåbning af Superligae­n via kulturmini­ster Joy Mogensen.
FOTO: ERNST VAN NORDE OG MADS NISSEN Fodboldkom­mentator Stig Tøfting har forsøgt at gennemtrum­fe en snarlig genåbning af Superligae­n via kulturmini­ster Joy Mogensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark