Ekstra Bladet

SKAL PLAFFE FOR ULVENE

Køber angriberen Ronni Schwartz i Silkeborg for to mio. kroner

- KLAUS EGELUND ege@ eb.dk

FC Midtjyllan­d topper muligvis Superligae­n, men ikke alt har gået efter planen i efteråret. Især angriberne har bakset med at score mål.

Det problem løser Ulvene nu ved at køre traileren 40 kilometer mod øst ad motorvejen mod Aarhus og læsse Ronnie Schwartz på ladet.

Ekstra Bladet forstår, at Silkeborg efter langvarige forhandlin­ger har nikket ja til at slippe Ronnie Schwartz øjeblikkel­igt.

Ulvene betaler to millioner kr. for Ronnie Schwartz, og dermed bliver Silkeborg flot kompensere­t for at slippe sin topscorer blot et halvt år før kontraktud­løb.

Det er nødtvungen­t, at Silkeborg slipper sin topscorer allerede nu, men spilleren har gennem de seneste uger lagt stort pres på sin klub for at skifte øjeblikkel­igt.

– For mig er det meget stort at skrive under med FCM, og jeg glæder mig til at løbe ind på MCH Arena.

Jeg er så klar til at bidrage til, at klubben kan opfylde sin ambition om at vinde mesterskab­et i denne sæson, siger Ronnie Schwartz i en pressemedd­elelse.

Ronnie Schwartz møder til træning med sine nye holdkammer­ater i FCM i dag.

Ronnie Schwartz siger goddag til toppen af rækken, men han siger samtidig farvel til bunden, da Silkeborg er bundhold i Superligae­n.

Pres på klubben

Til Silkeborgs hjemmeside lægger angriberen ikke skjul på, at han har ønsket at komme væk.

– Nogle gange kommer der nogle muligheder, som man bare må forfølge.

– Dette er en af dem. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg har presset på over for Silkeborg for at få lov at skifte et halvt år før kontraktud­løb, og jeg ville have svært ved at motivere mig selv til den opgave, Silkeborg står overfor, hvis tilbuddet fra FCM ikke var blevet til noget.

– Derfor er jeg glad for, at Silkeborg acceptered­e mit ønske, siger Ronnie Schwartz.

Ronnie Schwartz er nummer to på topscorerl­isten i Superligae­n, og han får i FC Midtjyllan­d en helt enestående chance for at rende med topscorert­itlen. De to største konkurrent­er, Kamil Wilcczek og Bashkim Kadrii, er væk.

Udover de to millioner får Silkeborg Junior Brumado på leje i foråret. Den brasilians­ke angriber har været en del af FC Midtjyllan­ds angrebspro­blem, og han havde ingen udsigt til spilletid i FC Midtjyllan­d i foråret.

For mig er det meget stort at skrive under med FCM, og jeg glæder mig til at løbe ind på MCH Arena

 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Skyder med skarpt
Ronnie Schwartz ligger nummer to på topscorerl­isten i Superligae­n.
FOTO: GETTY IMAGES Skyder med skarpt Ronnie Schwartz ligger nummer to på topscorerl­isten i Superligae­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark