Ekstra Bladet

Det går ad helvede til med kærlighede­n

-

Ifølge Mathilde Beuschau modtager hun mange positive reaktioner på de ting, hun deler på sine platforme på sociale medier, og dem tager hun imod med kyshånd. Hun får dog også en række reaktioner, som er lidt mindre velkomne – især på de billeder, hun deler, hvor hun ikke har så meget tøj på.

– Der er mange, der skriver søde beskeder og synes, jeg inspirerer dem med de træningsti­p, jeg deler, og det gør mig utrolig glad. Men så er der også beskeder fra de her klamme, gamle mænd. De skriver for eksempel ’ hold kæft, hvor ser du godt ud, Mathilde. Skulle du ikke smide de trusser?’. Nej tak. Jeg tror bare, at jeg beholder dem på, siger hun og understreg­er, at hun ikke svarer på den slags beskeder:

– Jeg griner bare lidt ad det, og så ignorerer jeg det. Det skal dog også siges, at der også er søde fyre, der skriver, at de godt kunne tænke sig at invitere mig på date, eller at jeg ser dejlig ud, og så bliver jeg jo rigtig glad. Men det er heller ikke noget, jeg svarer på.

Selvom Mathilde Beuschau får mange tilbud, er hun lige nu ikke interesser­et i at have en kæreste. Derfor siger hun heller ikke ja tak til de mange tilbud om dates.

– Det går ad helvedes til med kærlighede­n. Der er stilstand lige nu. Jeg har sagt, at jeg ikke skulle have en kæreste lige nu efter flere lange forhold, og det har jeg så heller ikke fået. Men jeg har heller ikke opsøgt det. Jeg har tidligere været på Tinder, men jeg er det ikke mere. Det gider jeg simpelthen ikke, siger hun.

 ?? PRIVATFOTO ?? Mathilde med sin fitnesstræ­ner. Hendes mål er at blive mere tonet og muskuløs.
PRIVATFOTO Mathilde med sin fitnesstræ­ner. Hendes mål er at blive mere tonet og muskuløs.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark