Ekstra Bladet

Tuscherne rasler af kroppen

VM’S SAMBA- DANSKER FORTRØD: Simone Böhme er i gang med at få fjernet sine tatovering­er – til gengæld er hun selv vendt tilbage til landsholde­t

- Jan Kjeldtoft toft@ eb.dk Jan Jensen jaj@ eb.dk

KUMAMOTO ( Ekstra Bladet): Samba- silden er tilbage, og det i så skarpt trav op og ned ad højre flanke, at tatovering­erne er begyndt at falde af !

Eller rettere: 28- årige Simone Böhme har fortrudt en del af de tuscher, hun i en mere ubekymret afdeling af ungdommen fik lavet. Hun har de seneste par år været i gang med adskillige laserbehan­dlinger, der – når hun er færdig – har fjernet seks af hendes hududsmykn­inger. Og kostet ca. 25.000 kroner.

Lang proces

– De er på vej væk, men det tager jo lidt tid. Blækket ligger som kugler inde under huden, laseren kan så gå ind og opløse blækket, og med tiden forsvinder de. Her kan du se en, der er på vej væk – og en, jeg ikke har fået gjort noget ved endnu, siger hun og viser to knyttede næver frem.

– Hvor lang tid tager det? – Det er forskellig­t afhængigt af farve og størrelse, men ca. 12 behandling­er pr. styk. Jeg er halvvejs nu, forklarer hun.

– Er det, fordi du har fortrudt?

– Ja, det er nogen, jeg har fået lavet for mange, mange år siden.

Brasilians­k blod

Den, hun har fra nakken og et stykke ned langs rygsøjlen, forsvinder dog ikke.

’ Eu acredito nos meus sonhos’ står der, og den fortæller to sandheder på én gang: At ’ jeg tror på mine drømme’ – og at blodet i Simone Böhmes årer er en liflig blanding af jysk og brasilians­k. Faren er nemlig født i samba- landet, men adopteret som spæd, og der er derfor ingen kendt familie ovre i det mægtige og livlige sydamerika­nske land.

– Det kunne være fedt at tage derover. Jeg kender jo mange af pigerne fra landsholde­t, jeg har spillet sammen med et par stykker og kender andre gennem bekendte, men jeg har jo ikke tilknytnin­g til Brasilien som sådan, og det bliver ikke specielt at møde dem under VM, fortæller hun.

Jeg elsker samba, rytmer og dans. Jeg elsker musik og at danse og gør det tit De er på vej væk, men det tager jo lidt tid

– Jeg kan måske genkende lidt af mig selv i måden, pigerne gør og siger ting på. Men ellers ikke. Jeg er ikke så jysk. Jeg elsker samba, rytmer og dans. Jeg elsker musik og at danse og gør det tit, så der mærker jeg nok, at jeg måske er lidt anderledes.

Helt i Ungarn

Simone Böhme tjener til hverdag hyren i Siofok ved Balatonsøe­n, hvor sportsfolk bliver beundret og betragtet som ægte helte. Fansene får da også talrige opdatering­er, for danskeren er særdeles aktiv på de sociale medier som for eksempel Instagram.

– For sjov eller for at tjene lidt på det?

– Både- og. Jeg har lavet nogle aftaler og kontrakter, der indebærer, at jeg lægger nogle billeder op og tagger sponsorern­e. Det gør jeg gladeligt. Jeg har jo nok lidt for meget fritid, men det er hyggeligt, og i dag er det en måde at tjene penge på. At vise sig frem og markedsfør­e sit eget brand.

– Jeg ved, mange af fansene er taknemmeli­ge for at få lov til at følge med, og de synes, det er sjovt, at man tør dele lidt af det personlige.

Der er selvfølgel­ig en grænse, men så længe det er sjovt for mig, er det fint, siger Simone Böhme.

 ?? PRIVATFOTO/ INSTAGRAM ?? ’ Eu acredito nos meus sonhos’ (’ jeg tror på mine drømme’), står der tatoveret på Simone Böhmes ryg, og netop den tatovering, som minder hende om det brasilians­ke blod, der løber i hendes årer, skal ikke fjernes.
PRIVATFOTO/ INSTAGRAM ’ Eu acredito nos meus sonhos’ (’ jeg tror på mine drømme’), står der tatoveret på Simone Böhmes ryg, og netop den tatovering, som minder hende om det brasilians­ke blod, der løber i hendes årer, skal ikke fjernes.
 ??  ??
 ?? FOTO: IDA GULDBÆK ARENTSEN/ RITZAU SCANPIX ?? Simone Böhme er tilbage på landsholde­t efter én slutrunde ufrivillig pause, da hun ganske enkelt blev vraget til EM sidste år.
FOTO: IDA GULDBÆK ARENTSEN/ RITZAU SCANPIX Simone Böhme er tilbage på landsholde­t efter én slutrunde ufrivillig pause, da hun ganske enkelt blev vraget til EM sidste år.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark