Ekstra Bladet

FESTER I DANMARK

Der var havnefest i Dragør i weekenden, og lørdag var Nicklas Bendtner med

- EMIL HANSEN emil. hansen@ eb.dk

Nicklas Bendtner spiller ikke meget fodbold for tiden.

Hans klub, Rosenborg, gider i hvert fald ikke bruge ham. Det har de meldt meget klart ud, og planen har i lang tid været, at den danske angriber denne sommer skulle finde sig en ny klub.

Den plan lader det dog til at gå en smule trægt med. Det er med andre ord noget dritt for Rosenborg, der betaler Nicklas Bendtner en ikke helt uanseelig løn på små 20 millioner norske kroner om året. Det svarer til 15 millioner danske kroner.

Højt humør

Men selvom det ikke lige kører på banen, så går livet jo videre. Lørdag virkede han til at være i højt humør og godt selskab på Dragør Strandhote­l, hvor der blev holdt havnefest.

Her var Nicklas Bendtner – ligesom de resterende mænd i sit selskab – klædt i mørkeblåt jakkesæt, hvid skjorte, rødt slips og en broche, der leder tankerne hen på en form for logemøde. Om det så er det, skal være usagte.

Kæresten, Philine Roepstorff, var umiddelbar­t ikke at se til havnefeste­n.

Fadøl i hånden

Angriberen så ud til at være i et strålende humør – i hvert fald ud fra billederne at dømme. På flere af billederne ses han da også med en fadøl i hånden.

Alt i alt lader det til at have været god aften for Nicklas Bendtner.

Afsøger markedet

Det seneste nye på fodboldfro­nten er, at Rosenborgs sportsdire­ktør, Stig Inge Bjørnebye, har erklæret, at Bendtner afsøger markedet, og at der er interesse fra klubber uden for Norge. Et vidt begreb.

– Jeg har snakket med ham i går ( fredag, red.), og vi arbejder godt sammen. Han undersøger nu en del muligheder, som han har, og så arbejder vi godt sammen om det, siger Bjørnebye til Nettavisen.

Ekstra Bladet ville gerne høre mere om klubjagten og den hyggelige aften, men indtil nu har Bendtners agent, Ivan Marko Benes, ikke besvaret henvendels­en.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Højt skum Nicklas Bendtner var i højt humør og godt selskab på Dragør Strandhote­l, hvor der blev holdt havnefest.
FOTO: ANTHON UNGER Højt skum Nicklas Bendtner var i højt humør og godt selskab på Dragør Strandhote­l, hvor der blev holdt havnefest.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark