Ekstra Bladet

Sex med andre mænd og kvinder hjælper mig

Tanjas mand fik konstatere­t kræft for to år siden, og det har lagt en betydelig dæmper på hans lyst til sex. Derfor er Tanja gået på sex- dates med andre mænd og kvinder

- TEKST OG FOTO: JOAN PICKERING

Hej skat, vi ses i nat! Håber du får en god aften – og husk nu at give katten mad, inden du går i seng.’

Scenariet kender de fleste, der er i parforhold. For selv om man holder nok så meget af at være sammen, er det langt hen ad vejen givende for forholdet at kunne give hinanden frihed til også at bruge tid sammen med vennerne eller veninderne.

Sådan er det også hjemme hos Tanja og hendes mand igennem nu 15 år. Men her er friheden til at skeje ud på egen hånd strakt ud i sådan en grad, at det nok kun er de færreste, der for alvor kan sætte sig ind i det – eller acceptere noget lignende i deres egne forhold.

For når Tanja med jævne mellemrum kysser sin mand farvel og siger ’ vi ses i engang i nat’, tager hun ikke af sted for at tage i teateret med en god veninde, men derimod for at dyrke forskellig­e former for sex med andre mænd og kvinder.

Det er en ordning, som både hun og ægtemanden har det helt fint med – og som uden tvivl også vil fortsætte i årene fremover. For når man først har fået smag for den seksuelle livsstil, som Tanja i dag udlever til fulde, er der sjældent nogen vej tilbage.

EFTER MERE END TI ÅR

i fast forhold, hvor Tanja og hendes mand havde opbygget en god og stabil tilværelse og fået børn sammen, valgte hun at være sin mand utro.

For selv om det hele så nok så fantastisk og misundelse­sværdigt ud på overfladen, var en stor del af kærlighede­n og lysten til at være seksuelt sammen blevet afløst af en tilværelse, hvor hun og manden mere og mere levede hver deres liv.

Et liv og et ægteskab, der var på randen til at gå i opløsning.

– Jeg følte mig meget tit ensom og meget lidt set – og det, vi engang havde sammen, havde vi ikke mere. Det var i hvert fald sådan, jeg tænkte og oplevede i dagligdage­n. Hvad min mand tænkte og følte, anede jeg ikke. For vi talte rent faktisk ikke om de her ting, fortæller i dag 38- årige Tanja, der mere og mere fantasered­e om at have sex med en anden mand.

Eller for den sags skyld med flere andre mænd. For lysten til sex var nemlig ikke kun intakt, den var støt stigende i takt med, at der næsten intet skete på hjemmefron­ten.

– Via en datingside ’ kom jeg til’ at skrive med en mand. Vi flirtede, og han evnede at give mig den opmærksomh­ed, jeg ikke længere fik derhjemme – og så rullede snebolden. Indtil jeg decideret var min mand utro. Som på den ene side var super- lækkert og fantastisk, altså den fysiske del af oplevelsen.

MENTALT VAR DET

dog – for at sige det mildt – noget mindre fantastisk, fortæller Tanja, der kort tid efter sit ’ fejltrin’ valgte at fortælle sin mand om utroskaben.

For at lyve og lade, som om intet er hændt, har hun altid haft det svært med. Så meget hellere krybe til korset og få det ud af systemet.

– Det var ikke den nemmeste, men måske i virkelighe­den, når jeg nu ser tilbage på forløbet, en af de bedste og mest positive samtaler, vi nok nogensinde har haft sammen, fortæller hun.

– For nu var der ikke længere nogen vej udenom. Problemern­e omkring vores forhold måtte en gang for alle på bordet – og selv om jeg slet ikke havde regnet med det, så tilgav han mig rent faktisk efter kun fem minutter. Formentlig fordi han var mindst lige så frustreret over den måde, vores ægteskab med årene havde udviklet sig på.

– Og uden min utroskab og denne her supervigti­ge snak, vi efterfølge­nde tog, så havde vi nok ikke været sammen i dag – det er jeg ret overbevist om.

Tanja ønsker - af hensyn til sin mand og sine børn - ikke at få sit efternavn frem. Ekstra Bladet kender hendes fulde identitet.

Lysten til sex var nemlig ikke kun intakt, den var støt stigende i takt med, at der næsten intet skete på hjemmefron­ten

 ??  ?? Så er det blevet tid til at tage på sextur igen - og det kan lige så godt være en kvinde som en mand, Tanja besøger.
Så er det blevet tid til at tage på sextur igen - og det kan lige så godt være en kvinde som en mand, Tanja besøger.
 ??  ?? 38- årige Tanja får med egne ord ladet batteriern­e op ved at have sex med mænd og kvinder uden for ægteskabet - og det har reddet hendes parforhold.
38- årige Tanja får med egne ord ladet batteriern­e op ved at have sex med mænd og kvinder uden for ægteskabet - og det har reddet hendes parforhold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark