Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at magtkællin­gen Pia Kjærsgaard formår desværre hele tiden at sætte sig selv i centrum. Hvad mon bliver det næste fra hendes side? Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup Odense N

at er vi ikke – igen – nået til det punkt, som den gamle målmand fra 80’erne Ole Eliassen så rammende sagde: ’ Livet er for kort til kvindehånd­bold’? Og især i primetime på flow- tv.

Visti Vester

Solrød Strand

at EU er den største trussel mod den danske velfærd. Derfor burde Danmark ud af EU. Som det ser ud i dag, er det meste styret fra EU hen over hovedet på den danske befolkning. Og det er på ingen måde i orden, at velfærden skal forringes år efter år. Når man ser på alle de forringels­er, der er kommet på velfærden, og at det kun bliver værre, så er det mig en gåde, at Danmark ikke har meldt sig ud af EU for mange år siden. Det er på høje tid, at Danmark trækker sig ud af EU.

Rune Olsen Kastrup

at få nu lavet vores grundlov om til den verden, der er i dag.

Kim Hansen

Herlev

at i sin analyse af brexit glemmer Ritt Bjerregaar­d ( som altid) en væsentlig detalje, som hun ikke er ene om (det er helt almindelig­t for politikere og indoktrine­rede journalist­er). Nemlig årsagen til hændelsen, der især skyldes Junckers manglende evner som formand. Han kender ikke til ’ rettidig omhu’ eller ’et er et søkort at forstå, et andet er skib at føre’.

Havde han lukket ydergrænse­rne, så havde der ikke været brexit.

Først da Ungarn lukkede, og andre fulgte med, gik det op for den arrogante herre, at hele Mellemøste­n, Afghanista­n, Pakistan og Afrika ikke kan være i Europa.

A. Matell Tirsbækvej 1 Vanløse

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark