Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg undrer mig over, at nogen kan støtte en dybt kriminel som Klaus Riskær. Det er på tide at Folketinge­t laver en hurtig lov, så kriminelle ikke kan stille op til Folketinge­t.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 108 Esbjerg

at hjemvendte IS- terroriste­r, der kun har Danmark som hjemland, bør sættes på en øde ø til evig tid.

Nicolai Sennels København

at akutklinik­ken på Amager Hospital, der er truet af lukning, bør bevares. Ellers skal borgere fra Amager hele vejen til Hvidovre eller Glostrup. Med alle de mennesker, der bor på Amager, er det ren logik, at der er brug for et nærhospita­l på Amager med en akutklinik. Rune Olsen Kastrup

at nu har Danmark, på nær SF, Enhedslist­en og Alternativ­et, støttet 100 procent op om at bombe Syrien, så alt er væk. De samme støttepart­ier vil nu ifølge pressen sende børn med deres forældre tilbage til en ørken af ruiner og håbløshed. Hvis S ikke vil melde krystalkla­rt ud, at hjemsendel­se først kan ske, når der er ro i landet, ja, så er S ikke et hak bedre end DF.

Kim Hansen

Herlev

at vi for tiden i tv kan se en dokumentar­serie om, hvordan vores hospitaler ikke kan fungere uden udenlandsk arbejdskra­ft. Hvilket indebærer læger, som ikke forstår eller taler et forståelig­t dansk.

Hvorfor har vi ikke en smiley- ordning inden for hospitalsv­æsenet, så man kan vælge hospitaler til og fra. Visti Vester

Solrød Strand

at de mennesker, der eventuelt stemmer Klaus Riskær ind i tinget, måske har samme problemati­ske moral som ham? Alle andre vil jo gå i en stor bue uden om hans enmandspar­ti.

Odd Høyholm Dalstrøget 101 Dyssegård

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark