Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag trænger du til at gøre noget godt for dig selv, men du har nok en del at se til, inden det kan lade sig gøre. Du har også været meget social de seneste par dage, så det er naturligt, at du trænger til en pause. Lige så snart du har klaret dagens pligter, kan du forkæle dig selv.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du fokuserer på dine ambitioner i dag, og du har nok haft en inspireren­de og sjov weekend, som har tanket dig op med energi til virkelig at tage fat på en ny og frisk uge. Du tror på dig selv og dine projekter, og du kan derfor også få andre til at gå varmt ind for det, du vil.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du får dig en forrygende start på denne nye uge, og du tager virkelig fat på jobbet i dag. Du møder glad og frisk ind på arbejde, efter en weekend, hvor du har været sammen med folk, du har det rigtig sjovt med. I dag tager du noget af denne glæde med på job, og det smitter.

TYREN 21/4-21/ 5

Du starter ugen fyldt med frisk energi, og en stor lyst til at være sammen med andre mennesker. Du er god til at kommuniker­e i dag, og dine budskaber går klart igennem. Du har sans for at være diplomatis­k, når det er påkrævet, men du skal også nok få sagt din mening.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du trænger til at opleve en masse i dag, efter en meget behagelig og afslappend­e weekend. Nu skal der til gengæld ske noget, og det må gerne være noget, der sætter lidt kulør på hverdagen. Der skal af og til ske noget andet, end der plejer, og du mangler ikke ideer i dag.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag vil du virkelig nyde at være kreativ, og du vil især nyde at arbejde med noget, der giver fred og harmoni. Det kan være noget dekorativt eller noget musisk, det er ligegyldig­t, så længe det bringer glæde og ro, både til dig selv og andre. Du har meget at byde på i dag.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du trænger nok til at være lidt alene i dag, men du har en del at se til, før du kan få det ønske opfyldt. Til gengæld kan du få massere af tid i dit eget selskab, når først dagens opgaver er klaret. Det trænger du også til, og du kan snildt få tiden til at gå, uden at kede dig.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag bør du sørge for at være opmærksom på dine egne behov. Det meste af weekenden har du brugt på at gøre alle omkring dig glade, men det er også vigtigt at huske at gøre noget, der glæder dig selv. Du ved nok bedst selv, hvad det skal være, og du bør prioritere det.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du trænger til at være hjemme i dag, men du har nok en del at se til. Du kan eventuelt bede om en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job. Ellers kan du måske bede om tidligt fri. I aften kan du invitere gæster, du vil nemlig nyde at kræse om folk, du kan lide.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du trænger til at være lidt sammen med gode venner i dag, du har nok brugt meget energi på krævende projekter på det seneste. I dag skal du måske også klare et par ting først på dagen, men du kan glæde dig til at slappe af, gerne sammen med dine venner, senere i dag.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du trænger til at være sammen med din partner i dag, hvis du altså er i parforhold. Du har i hvert fald behov for at nyde livet lidt. Du fik nok ikke slappet så meget af i weekenden, og i dag kan du hygge dig sammen med én, du holder af, måske din partner, når du har fri fra job.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er på farten fra tidlig morgenstun­d i dag, og du kan nå en bunke. Du nyder at have et tætpakket dagsprogra­m, og du nyder at være sammen med mange forskellig­e typer mennesker. Du har virkelig fået slappet af i weekenden, og derfor har du massere af overskud i dag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark