Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Denne lørdag er du ikke til andet end afslapning på sofaen hjemme, eventuelt i selskab med familien. Du undgår også skuffelser og afvisninge­r, hvis du bliver hjemme i dag. Der er generelt lidt tunge energier i luften, i forhold til tidligere på ugen. Søg tryghed hos dine naermeste.

LØVEN 23/7-23/8

Du har haft mange planer der har involveret andre mennesker. I dag involverer dine planer kun dig selv. Man kan ikke altid have overskud til andre mennesker, man må af og til forlange alenetid, for netop også at have overskud til andre. Plej dig selv med god samvittigh­ed.

SKYTTEN 23/11-21/12

Dit liv kalder på mere fordybelse lige nu. Du gik måske så småt igang med en bog i går, eller andet af den art. I dag vil du slet ikke kunne slippe den gode bog, eller andre projekter, der saetter dig i forbindels­e med de svaert tilgaengel­ige sider af livet, hvor man skal grave lidt.

TYREN 21/4-21/5

Du er på farten i dag, og nyder at have en “to-do-liste”, der er alenlang. Du kan multitaske som få, isaer først på dagen. Senere er du mere naervaeren­de, og slipper taget i dagens pligter. Vi må ikke glemme, at solen er i Tyren. Tid til ren afslapning er vigtigt for dig netop nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Hold helt fri denne lørdag, og tag dig godt af vennerne. Venner skal man ikke tage for givet. Vi taenker måske tit på venskaber, som noget der overlever helt af sig selv. Samtidig har vi enormt travlt med vores arbejde, af frygt for en fyring. Glem ikke vennerne, de er det vigtigste.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Denne dag står i kaerlighed­ens tegn. Du vil altid gerne vaere i symbiose med din partner, og i dag ser det ud til at du kan få din vilje. Der er harmoni mellem dig og din partner. Er du ikke i forhold, kan det vaere i dag, du virkelig kan se, hvem der ville passe dit temperamen­t godt.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Hvis du har vaeret meget impulsiv på det seneste, kan økonomien have lidt overlast. Du er altid god for en rask handel som Tvilling, og du indhenter altid det forsømte. Dog er du lidt hårdt spaendt for lige nu. Du kan traekke en god flaske vin op, du har sikkert én på lager.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du mangler fortsat ikke tro på dig selv og dine projekter. Du taenker langsigtet lige nu, du vil gerne se resultater, og du vil gerne smide dine kraefter i noget der kan betale sig. Du vil gerne vaere primus motor og gå forrest, men pas nu på, du ikke blive skuffet over andres indsats.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Endelig er det lørdag, dog skal du ikke forvente, at det hele bare står i afslapning­ens tegn, af dén grund. Du vil skulle arbejde, men ofte er du også mere eller mindre gift med dit job som Vandmand. Du beholder i hvert fald ikke et job, du ikke kan lide. Nyd at du elsker dit job.

KREBSEN 22/6-22/7

Den energi du har savnet i din hverdag, de seneste dage, er pludselig fuldkommen tilstede her henover weekenden. Der er nu spot på dig, og på Krebsens tegn generelt. Du vil nyde at kunne gøre alt dét, du synes bedst om. Din favoritsan­g er “Så sødt som i gamle dage”.

SKORPIONEN

24/10-22/11 Hvad venter du på? Livet venter ikke. I dag vil du i den grad have lyst til at få noget ud af dagen. Du vil give pokker i, om du møder modstand, folk skal ikke forhindre dig i, at turde gøre de ting du vil. Om aftenen kan du finde trøst, hvis nogen alligevel skulle have skuffet dig.

FISKENE

20/2-20/3 Du er stadig mere i sansernes verden, hvor der er farverigt, og fyldt med indtryk, fremfor i hjernens mere sort/ hvide og firkantede logik. Her er alt plus og minus, ja og nej, feminin og maskulin. I dit indre er der massere af nuancer, og du lever i dag i sansernes beruselse.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark