Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

En lidt trykket stemning praeger, og opretholde­s endnu en dag. Men i dag taenker folk måske mere før de taler, end hvad tilfaeldet var igår. Det er på en måde som stilhed efter storm, og du vil heller ikke komme udenom det. Stemningen bliver bedre sent på dagen.

LØVEN 23/7-23/8

Din kreativite­t er fortsat på tapetet, men i dag vil det alligevel gå traegt, trods at du har løsningern­e klar. Blot fordi du har en masse at byde ind med, er det ikke sikkert dine omgivelser er med på legen. Du bør gemme meget af din virketrang til i morgen, hvis du kan.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har power igen i dag, isaer på et fysisk niveau. Du vil frem i verden, og giver dine holdninger krop og stemme. Men det er ikke sikkert budskabet traenger ind hos omgivelser­ne, folk er nok i et mere afventende og tungt humør. Du forsøger dig med dit smil og din charme.

TYREN 21/4-21/5

Du er fortsat ikke i humør til smalltalk. Du vil have de større emner på bordet. I dag kan du forvente en mere stille dag end i går, omvendt kan du nok ikke forvente, at folk er klar til den ”store” samtale. Der vil du nok møde en lukket dør. Vent til i morgen, der vender det.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din familiesit­uation er endnu en dag praeget af, at man af og til må laere at leve med stor forskellig­hed. Det er ikke let når alle er stejle, og ikke vil bøje af, men omvendt får alle virkelig formet deres holdninger, i mødet med modstriden­de holdninger. Giv plads til andre.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil fortsat foretraekk­e at gøre tingene i dit eget tempo, og vaere stille, og vil du endelig tale, vil du nok holde dig til det nødvendige. I saerlig grad vil du måske også opleve, at det kan knibe med din lyst til det sociale netop i dag. Du dyrker selvvalgt alenetid, i morgen tager du fat.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Dine taette relationer, eller måske dit parforhold, er det der er fokus på lige nu. Desvaerre kan det vaere det går lidt traegt på dette område, og det er svaert at blive enige om selv små banalitete­r. Myg gøres til elefanter og gråspurve skydes med kanoner. Hold fred, hvis du kan .

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vil fortsat gerne nå en masse, men den dårlige nyhed er, at tingene i dag går endnu et nyk ned i tempo. Ting bremses, måske før de har fået en fair chance, og tingene driller dig måske gevaldigt. Det var den dårlige nyhed. Den gode nyhed er, at stemningen vender i morgen.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Hvis du skal have svaret på en masse mails eller andet i den dur, vil du sikkert opleve, at du synes bunken er lidt stor at komme igennem. Omvendt ved du hvor vigtigt det er, at holde netvaerket ved lige, og gøre en indsats. Svar på det nødvendige, og gå mere til den i morgen.

KREBSEN 22/6-22/7

En ny dag på jobbet truer, og mange vil indse, at det ikke nytter med et alt for hasarderet tempo. Hastvaerk er lastvaerk, siger man populaert, og det vil vaere en erkendelse for mange, selvom den ganske sikkert ikke er populaer. Du kan lige så godt tage tingene roligt i dag.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Selvvaerd er fortsat temaet for dit stjerneteg­n disse dage. Det handler om at kunne stå på mål for dét man mener, saerligt når andre påpeger, at man kunne gøre det bedre. Sandheden er nok, at vi alle kunne gøre det bedre. Bare ikke hele tiden. Husk det, og tro lidt på dig selv.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil fortsat vaere optaget af, hvordan du kommer frem til målet på den mest spaendende måde. Alle veje fører jo som bekendt til Rom, men for dig er det spaendende slet ikke, at komme frem til målet, det er snarere vejen derhen. I dag kan dog byde på irriterend­e omveje.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark