Ekstra Bladet

'Pletterne kunne godt komme fra lagengymna­stik': Så mange har haft sex i bilen

Noget tyder på, at vi danskere er vilde med at have sex i vores biler

- MATHIAS GRAM

En bils primaere formål er at fragte personer fra et sted til et andet. Men dermed ikke sagt, at en bil ikke kan bruges til meget andet.

En ny undersøgel­se fra vaerksteds­portalen autobutler.dk afslører, at mange danskere bruger bilen som et sted at knalde.

Et udtraek blandt 301.124 vaerksteds­tilbud hos autobutler.dk i 2017 viser, at vaerkstede­rne i gennemsnit får én ugentlig opgave om rensning af saeder.

Men da det i de fleste tilfaelde skyldes almindelig­t snavs og kaffeplett­er har man spurgt 1165 bilejere, hvad de egentlig bruger deres bil til ud over transport.

Naesten hver tredje bilejer har haft sex i bilen, afslører undersøgel­sen.

26 procent af kvinderne og 32 procent af maendene har dyrket lagengymna­stik på bilsaedern­e.

Det er isaer midt- og vestjyske bilejere som traekker tallene op - her har 40 procent haft fornøjelse­n, mens det i Nordjyllan­d i gennemsnit kun er 26 procent.

- Vi troede, at sex i bilen var et amerikaner­faenomen. Men vi danskere kan åbenbart også vaere med. Selvom aktivitete­n kan give skader på bilens interiør, så kan pletter i de fleste tilfaelde fjernes med saebe og varmt vand, siger Jan Sturm, analyseche­f i autobutler.dk, i en pressemedd­elelse.

Bilejeren indrømmede

Et eksempel på, hvad det kan føre med sig, stammer tilbage fra december måned sidste år. Det lignede en normal opgave, da en nordsjaell­andsk bilejer henvendte sig til autobutler.dk for at få en pris på at få renset betraekket på bilens forsaeder. Men da den pågaeldend­e bil endelig kom på et vaerksted for at få renset saederne, endte det alligevel med løftede øjenbryn hos mekanikern­e.

- Saederne i en bil er ofte en blanding af skind og syntetisk stof. Og da det viste sig at vaere umuligt at fjerne,

31 pct. 31 pct. 32 pct. 34 pct. 40 pct. 26 pct. Kilde: Undersøgel­se blandt 1165 danske bilejere foretaget af autobutler.dk måtte bilejeren indrømme, at pletterne godt kunne taenkes at komme fra lagengymna­stik, fortaeller analyseche­f Jan Sturm.

Man skal naturligvi­s kun kaste sig ud i den slags aktivitete­r, i din

Vi troede, at sex i bilen var et amerikaner­faenomen. Men vi danskere kan åbenbart også vaere med

når bilen er slukket og forsvarlig­t parkeret. Desuden kan man risikere at blive sigtet for blufaerdig­hedskraenk­else eller for brud på ordensbeke­ndtgørelse­n, hvis man bliver opdaget.

 ??  ??
 ?? FOTO: COLOURBOX ?? Vi er vilde med at dyrke sex i vores biler, hvis man skal tro en ny undersøgel­se.
FOTO: COLOURBOX Vi er vilde med at dyrke sex i vores biler, hvis man skal tro en ny undersøgel­se.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark