Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP AF HOROSKOPNE­TTET.DK

-

VAEDDEREN 20/3-19/4

Du har i dag ikke lige så megen energi, som du plejer at have. Pas på med at overbelast­e dig selv. Om muligt bør du udskyde møder og aftaler, så du kan få ro til at restituere. Brug ikke for mange penge på luksus og underholdn­ing. Familiemed­emmer kan idag vaere ret kraevende. Kaerlighed­en ser skrøbelig ud.

LØVEN 22/7-22/8

Gør en grundig indsats i forhold til at få det bedste frem i dig selv. Du kan altid blive et bedre menneske - vaer det for dig selv om dem omkring dig. Du vil møde personer med gode idéer og de vil foreslå dig at investere dine penge - men taenk dig godt om inden.

SKYTTEN 22/11-20/12

Din hurtige måde at isolere et problem på og løse det kommer til udtryk i dag. Investerin­g bør udsaettes til en anden dag. Du kan vaere i en svaer økonomisk situation i dag, der kan komme til at gå udover freden i hjemmet.

TYREN 20/4-20/5

Om muligt bør du holde fri tidligere i dag og bruge lidt fritid på hygge og hobby. En, som du holder af, vil gå hen og blive ganske irriteret på dig på grund af din utidige opførsel. Du mindes glaedeligt smukke øjeblikke fra din fortid, og samme giver dig energi nok til at holde smilet fremme hele dagen.

JOMFRUEN 23/8-22/9

Til trods for en travl hverdag, er dit helbred stadig i top. At investere i forbedring­er til din bolig vil vaere en god idé. Udvis forståelse for andre og tålmodighe­d med dem, du normalt ikke ville have tid til at lytte til. Dette vil nemlig bringe mere mening til dit familieliv.

STENBUKKEN 21/12-19/1

Hvis du skal ud at køre i aften, skal du passe ekstra meget på. Invester ikke dine penge i dag. Dine foraeldre kan i dag let blive sure på dig, hvis du ikke passer din skole. Husk på at dine fremtidspl­aner er nøglen til fortsat at kunne nyde leg og underholdn­ing.

TVILLINGER­NE 21/5-20/6

Dagen bliver spirituel og du står til at modtage velsignels­er og held. Der er sandsynlig­hed for, at du vil blive praesenter­et for interessan­te investerin­gs forslag, men vent med at tage en beslutning til, du er helt sikker. Børn kan meget vel vaere budbringer­e af gode nyheder.

VAEGTEN 23/9-22/10

Giv dit helbred et lille boost ved at tage en lang gåtur i det fri. Lad dig ikke friste til at investere penge i noget, du ikke ved saerlig meget om. Pas på at dit arbejde ikke kommer til at kompromitt­ere din tid med din familie. Kaerlighed­en hverken falmer eller blomstrer i dag, så forvent ikke meget her.

Vandmanden 20/1-18/2

En religiøs åbenbaring får dig til at besøge et religiøst sted, hvor du vil søge rådgivning fra en hellig. Lad dig ikke friste af høje indtjening­smulighede­r, sig hellere paent nej tak. Folk, du lever sammen med, vil vaere utilfredse med dig idag - uanset hvad du gør for at aendre det.

KREBSEN 21/6-21/7

Hav tålmodighe­d - det hele kommer til at flaske sig i dag. Din sunde fornuft vil sørge for det. Du går en tid i møde med højere udgifter, men også bedre indtjening. Hvis der er noget, der tynger dig i dag, bøaer du tage en grundig snak med din familie eller dine venner. De vil stensikker­t hjaelpe dig.

SKORPIONEN 23/10-21/11

Du har brug for at koble 100 pct. af i dag. Hvis du spekulerer over investerin­g, skal du udelukkend­e saette dine penge i ejendomme eller forbedring­er. Tilbring godt med tid sammen med din familie. De har brug for dig i dag og lad dem alle vide hvor meget, de betyder for dig.

FISKENE 19/2-19/3

I dag vil dit du blive fyldt med håb og stråle som solen. Du vil komme på flere gode idéer og formentlig blive introducer­et til en del forretning­sforslag. Sørg for at afveje for og imod grundigt før, du tager en beslutning. Et aeldre familiemed­lem kan vaere i vanskeligh­eder helbredsma­essigt.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark