Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HOLBAEK: En diskussion mellem to beboere i en opgang førte til, at en 52-årig mand truede en 26-årig, der var sammen med sit barn, med en pistol.

Politiets indsatssty­rke anholdt den 52-årige, mens en ambulance holdt standby. Politiet fandt flere legetøjspi­stoler hos den 52-årige, der sigtes for trusler. SLAGELSE: Et par kolleger kom i klammeri på en bevaertnin­g på Bredegade. En 30-årig fra Jyderup havde nikket kollegaen en skalle og blev sigtet for vold. Samtidig blev en 25-årig anholdt, fordi han haevdede, han var født i 1936. Han blev taget med på stationen til et persontjek og fik en bøde på 1000 kr.

NIVÅ: En hundepatru­lje kom på en gevaldig travetur, efter at to tyve var overrasket under et indbrud i en villa på Damgårdsve­j og flygtede ind over nogle marker. Politihund­ene fik faert og holdt sporet over 11 kilometer fra Nivå over Lønholt og Fredensbor­g til Hesselrød, hvor tyvene på 23 og 32 år blev anholdt. De er nu varetaegts­faengslet.

HOLTE: Under et indbrud et hus på Skovmindev­ej blev indbrudsty­vene fotografer­et, og en patrulje traf to serbiske maend på 30 og 34, der svarede til signalemen­terne. Da politiet tog kontakt, tabte den ene et koben, og begge blev anholdt. AARHUS: En 61-årig cykel-hader lod sin vrede gå ud over en lang raekke tohjulede på Frederiksg­ade og Østergade. Han var beruset og smed rundt med cyklerne. Han blev anholdt for uorden og forklarede politiet, at han ikke kunne lide cykler.

GILLELEJE: Politiet efterlyser en ung mand på en cross-maskine med gule skaerme og tallet ’27’ på en plade på fronten. Han blev målt til at køre 83 km/t., hvor han måtte køre 50, og blev fotografer­et af en ATK-bil. Men fyren blev så sur, at han kom retur og sparkede til fartmåleru­dstyret, der stod på en trefod, så kameraet blev ødelagt. FARSØ: En 70-årig kvinde fik besked på sin mobil om, at video-overvågnin­gen i hjemmet havde fanget to indbrudsty­ve huset på Hesselvej. De havde knust en rude i hoveddøren med en marksten og laessede en Børge Mogensen-tremmesofa på en trailer. Tyvene kørte i en sølvgrå bil med fem døre. i i

js

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark