Ekstra Bladet

Hotelsex med piger på 11 og 14 26-årig mand erkender sex, men siger, han troede, at pigerne var aeldre

- ULRIK BACHMANN ulba@eb.dk

Der var tale om sex mellem en 26-årig mand fra København og to piger på 11 og 14 år, da de 18. april i år indlogered­e sig på Tivoli Hotel Copenhagen og brugte fem timer på at drikke sprut, ryge joints og hygge sig.

Det forklarede den 26-årige i Københavns Byret, hvor han sidder tiltalt i en naevninges­ag, hvor han risikerer flere års faengsel og også en udvisnings­dom for at have udnyttet sin fysiske og psykiske overlegenh­ed til at skaffe sig samleje med de to mindreårig­e piger.

Sex, stoffer og kniv

Manden er ligeledes anklaget for at have haft euforisere­nde stoffer på sig, herunder knap et kilo hash, halvanden joint og kokain. Dertil skal han have haft en 12 centimeter lang dolk på sig.

Han erkender, at han havde sex med pigerne, og at han havde både stoffer og kniven på sig.

Men han naegter til gengaeld at have vidst noget som helst om, at de var så unge, som det viste sig, da politiet Tivoli Hotel Copenhagen, hvor samvaeret med småpigerne fandt sted. Anklageren kraever, at den 26-årige udvises med indrejsebu­d.

klokken tre om natten dukkede op og bad om cpr.

– Jeg graed, da jeg fik deres alder at vide, forklarede den 26-årige, som ligesom pigerne er beskyttet af et navneforbu­d.

Den 26-årige var i retten klaedt helt i sort. Den ikke

saerlig høje, men til gengaeld bredskuldr­ede mand spurgte først retsforman­d Jacob Scherfig, om han kunne få lov til at forklare sig, mens han blev siddende ved sin forsvarer Søren Eriksen. Men da det blev afvist, satte han sig ud i midten af retslokale­t.

Ifølge den tiltaltes forklaring mødte han de to piger på Christiani­a ved 18-tiden. De havde en faelles 17-årig bekendt, og de røg en joint og brugte en halv time på at tale sammen. Her blev de hurtigt enige om, at de skulle have en sjov aften sammen på et hotelvaere­lse.

– Jeg spurgte, hvor gamle de var. Og de sagde, at de var 15 og 16 år, forklarede den 26årige.

Efter først at have vaeret omkring Nørreport Station for at købe hash og kokain, mens pigerne og den faelles bekendte tog hjem og luftede den 26-åriges hund, indlogered­e den 26-årige sig siden på hotellet.

Den aeldre fik kokain

Fem minutter senere dukkede pigerne og den faelles ven op, forklarede den 26-årige.

Den faelles bekendte gik hurtigt igen.

– Siden røg vi joints og drak sprut blandet med Red Bull. Og den aeldste af pigerne fik også noget kokain, forklarede den 26-årige.

Sikkerheds­vagt kontaktede politiet

På et tidspunkt i løbet af aftenen tog de en taxa for at komme på McDonald's. Mens de ventede på taxaen, mødte de tre en sikkerheds­vagt fra hotellet.

– Pigerne flirtede med sikkerheds­vagten. Og jeg sagde til ham, at han kunne komme op senere og hygge sig, når han fik fri, sagde den 26årige.

Det var den samme sikkerheds­vagt, som senere valgte at kontakte politiet.

Havde sex i brusekabin­e

Tilbage på hotelvaere­lset havde den 26-årige først sex med den aeldste af pigerne. Det foregik i brusekabin­en på gulvet. De to havde ifølge den 26-åriges forklaring samleje, ligesom de gav hinanden oralsex.

– Vi begyndte at kysse og valgte at gå ud på toilettet for at vaere alene, sagde den 26årige.

Han gik bagefter ud fra badevaerel­set. Og mens den 14årige tog sig et brusebad, fik den 26-årige oralsex af den yngste pige, fortalte han i retten.

– Vi kyssede lidt. Det skete bare. Men jeg så hende ikke uden tøj på på noget tidspunkt, sagde den 26-årige, som også afviste at have givet pigen oralsex.

– Der gik maksimalt et kvarter, fra jeg fik et blowjob, til politiet bankede på døren, sagde den 26-årige også.

Både pigerne og den 26årige er blevet undersøgt af en laege.

Anklageren fortalte i retten, at der er fundet dna fra pigerne på den 26-åriges penis og ved hans mund, mens der ikke er fundet spor efter ham på pigerne.

Den 26-årige fortalte, at han havde købt et kilo hash ved Nørreport: – Vi er fire venner, der hver anden måned sparer sammen og køber. Så er der 250 gram til hver. Og når vi køber så meget, er det billigere. Kniven, som politiet fandt, var til at dele hashen med, sagde den 26-årige.

Der er i alt afsat tre dage til sagen.

Det forventes, at der falder dom fredag 15. december.

 ??  ??
 ?? FOTO: REX ??
FOTO: REX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark