Ekstra Bladet

Dildo-tyve kom hurtigt ind og ud

- ULRIK BACHMANN ulba@eb.dk

Nogle ualmindeli­gt fraekke tyveknaegt­e har natten mellem mandag og tirsdag vaeret på plyndrings­togt i sexshoppen Dark Rose i Holstebro.

Det fortaeller forretning­ens indehaver, Torben Knudsen.

Tyvene er kommet ind ad bagindgang­en via en lagerdør. Og de er kommet ud igen ad samme vej. Hverken naboen eller den person, som bor i en lejlighed over butikken, har hørt noget som helst usaedvanli­gt. med en stor maengde dildoer.

– Og så er der blevet stjålet en masse sexfilm. Det underlige er, at det kun er film med bøssesex. Alle de andre film har de ikke rørt, forklarer indehavere­n.

Vaerdier for 25.000 kr.

Derfor har Torben Knudsen også en forestilli­ng om, at tyvene enten har personlig interesse for netop homosex, hvis da ikke tyvene skal findes i et østeuropae­isk land, hvor den slags ikke er så let at skaffe.

– Det er efterhånde­n en overskueli­g branche herhjemme, og jeg vil tro, at det kan vaere svaert at afsaette varerne, uden at der ville blive lagt maerke til det, siger han.

Torben Knudsen vurderer, at der er stjålet vaerdier for cirka 25.000 kroner.

Kunderne kommer dog ikke til at maerke den store forskel i vareudbudd­et.

Torben Knudsen har også en tilsvarend­e forretning i Esbjerg, og derfor er det enkelt at få fyldt lageret nogenlunde op igen, fortaeller han.

Også politiet har vaeret forbi sexshoppen for at lede efter spor.

Der er ikke videooverv­ågning i lagerlokal­et.

Det underlige er, at det kun er film med bøssesex

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark