Ekstra Bladet

Så faldt dommen: Ronaldo må ikke spille

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Real Madrid er sandsynlig­vis ikke enige, men Cristiano Ronaldo slap billigt efter sit skub til dommeren i søndagens Super Cup-kamp mellem Real Madrid og FC Barcelona.

Her blev Ronaldo smidt ud efter to advarsler sidst i kampen, og han svarede igen med at skubbe til kampens dommer Ricardo De Burgos.

Nu er straffen faldet, og den 32-årige portugisis­ke verdensstj­erne har fået fem spilledage­s karantaene. Én for selve udvisninge­n på Camp Nou og fire for skubbet til dommeren.

En hård advarsel

På forhånd stod Ronaldo til mellem fire og 12 dages karantaene for sit skub, og han er altså sluppet med den mindst mulige straf. Ud over karantaene­n har Ronaldo fået en bøde på i alt 3805 euro – 28.300 kr. – mens klubben skal af med 13.000 kr. efter balladen søndag aften.

Det klarer både spiller og klub nok ...

Ud over onsdagens returmøde i Super Cup’en har Ronaldo karantaene i de fire første ligakampe mod Deportivo, Valencia, Levante og Real Sociedad. Det ventes, at Real Madrid vil appellere dommen med håbet om at få annulleret den ene karantaene­dag fra udvisninge­n.

Det var en ganske hård anden advarsel, for bedømt på tv-billederne så det ikke ud, som om Cristiano Ronaldo rent faktisk filmede i situatione­n.

 ?? FOTO: AP ?? Superstjer­nen må kigge langt efter muligheden for at vaere med i returopgør­et mod Barcelona.
FOTO: AP Superstjer­nen må kigge langt efter muligheden for at vaere med i returopgør­et mod Barcelona.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark