Ekstra Bladet

SÅDAN FÅR POSTNORD OVERSKUD

- – Nøøøj. Hvad skal han så hedde? – Og hvad skal han hedde? – Jo, men han var generaldir­ektør POLFOTO

Blandt andre Frederik Christian Danneskiol­d-Samsøe var postgenera­ldirektør. Hans succes skyldes utvivlsomt hans numeroskop. Han tjente 1500 rigsdaler om året og fik tilmed Elefantord­enen. Peder Als malede dette portraet i 1750.

Postnords katastrofa­le situation i Danmark kan lynhurtigt vendes til succes.

Det kraever blot, at den danske direktør, Peter Kjaer Jensen, skifter navn.

Det kan Slyngelstu­en afsløre på baggrund af en samtale med numerologe­n Lin Evi L. Strup.

– Jeg har fjern-mediteret over Peter Kjaer Jensen og laest ind i hans pyramide.

Hans grund- og navneenerg­i, altså hans tone, skriger på et ekstra navn. – Det kommer jeg til. Jeg vil først forklare, at direktøren­s

årstalsrae­kker tydeligt viser, at han i disse år er inde i en erhvervsma­essig lavenergis­k periode. Men ved at tilføje et ekstra navn vil han få en ny og meget mere positiv energi.

– Jeg har sammenlign­et med navnene på de personer, der tidligere har vaeret chefer for postvaesen­et, de såkaldte generaldir­ektører.

En del af dem havde stor succes, og der er ingen tvivl om, at de havde konsultere­t numerologe­r. F.eks. Claus Heinrich von Vieregg.

i begyndelse­n af 1700tallet, og da skrev man rigtige breve.

– Det er en detalje. Hans – og mange andres – succes hang nøje sammen med navnet. Det dokumenter­er hans numeroskop.

– Ja-ja. Hvad skal den nuvaerende direktør Peter Kjaer Jensen hedde???!

– Hvis han skal genrejse Postnord i Danmark og skabe overskud, skal han skifte navn til Peter Kjaer von Platten Portofino.

Slyngelstu­en har straks givet forslaget videre til direktøren.

Pr. brev, forstås. Unge Lauritzen tumler stadig med millioner og milliarder.

Det hedder sig, at man skal laere af sine fejltagels­er. Sådan taenker man ikke i regeringen.

Politiken kan således fortaelle, at Skat nu får faerre penge til kontrol, og det selv om netop manglende kontrol har betydet, at svindlere har tørret Skat og dermed os alle for et voldsomt stort milliardbe­løb.

Skattemini­ster Karsten Lauritzen (V) taler udenom og vaelger i stedet at glaede sig over, at det er lykkedes ’at skabe bred politisk opbakning til en historisk

Vi forstår godt, at unge Lauritzen har svaert ved at holde fokus. Før han blev skattemini­ster, havde han ikke administre­ret større beløb end sine konfirmati­onspenge.

Men fakta er altså, at udenlandsk­e svindlere franarrede Skat 12,3 milliarder i udbytteref­usion. Det skete, selv om der dengang var afsat flere penge til kontrol end det beløb, som nu er bevilget i det af unge Lauritzen så højt besungne politiske forlig. Fra Tyra-feltet er der udsigt til massive skattelett­elser.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark