Ekstra Bladet

DOLBERG HAR LYSENDE FREMTID – Kasper Dolberg bliver en fantastisk spiller, siger Liverpools manager Jürgen Klopp, der holder vågent øje med den danske Ajax-komet

- MADS GLENN WEHLAST mgw@eb.dk

Ajax bliver med garanti ikke endestatio­nen for Kasper Dolberg.

Det 19-årige talent er i faerd med at uddanne sig til at tage et stort skridt, ligesom Christian Eriksen gjorde, da han skiftede fra Ajax til Tottenham.

Men Kasper Dolberg behøver ikke bekymre sig saerlig meget, om storklubbe­rne ude i Europa laegger maerke til ham. For det gør de. Manchester United har allerede vaeret sat i forbindels­e med Ajax-talentet. Men også en times kørsel fra José Mourinho-land kender man alt til Kasper Dolbergs bedrifter. Angriberen har i hvert fald imponeret Liverpool-manager Jürgen Klopp, der ikke er bleg for at fremhaeve den 19-årige angribers bedrifter hidtil i saesonen. Jürgen Klopp var mandag og tirsdag i København i forbindels­e med en reklamefil­m for at markere klubbens sponsor, Carlsbergs, 25 års samarbejde med klubben.

En fantastisk spiller

– Hvem kender ikke Kasper Dolberg, spørger Jürgen Klopp og bryder ud i en stor latter, da Ekstra Bladet beder Liverpool-manageren forholde sig til den danske angrebskom­et.

– Du kan ikke spille i Ajax, uden der bliver lagt maerke til det. Kasper Dolberg har en meget stor fremtid. Han bliver en fantastisk spiller, siger Jürgen Klopp, der ikke udtaler sig om muligheden for, at Ajax-kometen kan blive den naeste dansker i den engelske traditions­klub.

– Det handler ikke om, hvorvidt de er danskere. Det handler udelukkend­e om deres kvaliteter, siger Jürgen Klopp om de spillere, han skal hente til klubben.

Liverpool er ellers en klub, der har tradition for at have danske spillere. Daniel Agger, Jan Mølby, Christian Poulsen, Martin Hansen, Jørgen Nielsen, Michael Stensgaard, Nikola Saric og Torben Piechnik er dem, der har vaeret på kontrakt i klubben de seneste 30 år.

– Jeg elsker danske spillere. Jeg havde Leon Andreasen i Mainz. Han var et monster. Jeg har også gode minder med Bo Svensson og Mohamed Zidan, han er vel halvt dansk, fordi han er dansk gift, smiler Jürgen Klopp og tilføjer:

– Jeg kan rigtig godt lidt danske spillere. De har en god attitude og en staerk mentalitet, siger Liverpool-manageren.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark