Ekstra Bladet

Lad vores traeningsc­enter bestå

- Inge Steen Gurrevej 8 Hvidovre

Vi pensionist­er i Hvidovre er oprørte. Politikern­e vil spare på det kommunale motionscen­ter, hvor ikke mindst holdunderv­isningen tilgodeser aeldre menneskers skavanker. Vi brugere har meget svaert ved at se os selv i et moderne, privat fitness-center. En stor del af brugerne er blevet henvist fra både kommunens genoptraen­ingscentre og sundhedsce­ntret OG fra sygehusene i både Hvidovre og Glostrup.

Det hedder sig, at kommunen skal spare. Derfor undrer vi os over, at man i foråret renoverede centret. Renovering­en løb op i 3,5 millioner kroner.

Nu vil kommunen så aendre centrets struktur, hvilket først og fremmest indebaerer fyring af personalet, så der fremover kun skal vaere frivillige. Men vores personale er unikt! De tilgodeser og tager hensyn til den enkelte bruger. De kender brugerne, der er kommet her i mange år. Er man fravaerend­e et stykke tid, ringer personalet op og spørger til ens velbefinde­nde og giver en et spark, så man kommer i gang igen. Det har også vaeret en uvurderlig hjaelp for mange, der er blevet enlige.

Man siger, at to plejehjems­pladser koster en million kroner, altså samme beløb som det koster at drive centret om året. Hvor meget mon aendringer­ne vil koste på den lange bane i form af dyr aeldreplej­e?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark