Ekstra Bladet

DAGENS LUCKY NUMBER-VINDER FYLDER ÅR: 'Jeg er helt rundt på gulvet'

- EMIL INGVORSEN ei@eb.dk

– Jeg fylder 66 i dag, så det passer perfekt. Jeg er helt rundt på gulvet.

Lillian Rasmussen fra Taastrup får en fødselsdag­sgave mere, end hun havde regnet med. Hun er nemlig dagens heldige vinder i Ekstra Bladets Lucky Numberkonk­urrence og kan stikke 5000 kroner ned i foret.

– Børnene kommer, så vi skal ud at spise. Og så kan de 5000 kroner blive et lille tilskud til New York, hvor vores søn bor, siger Lillian Rasmussen, der nyder pensionist­livet med sin mand Per i deres raekkehus.

Inden Lilian Rasmussen trak sig tilbage fra arbejdsmar­kedet, arbejdede hun som sosu-assistent på et plejehjem for demente.

– Det var et rigtig dejligt arbejde. Jeg elskede at kunne give den omsorg og hjaelpe demente mennesker, der ikke kunne klare sig selv, siger hun.

Højttraven­de Politiken

Men selv om både Lillian og hendes mand er pensionere­de, sørger de begge to for at holde sig i gang.

– Jeg dyrker vandgymnas­tik, Lillian Rasmussen nyder pensionist­livet med sin mand, Per, i deres raekkehus.

vandaerobi­c og yoga, og min mand spiller badminton flere gange om ugen. Vi går også mange ture og kan godt lide at tage på vandreferi­e, hvor vi kommer ud og bruger

vores kroppe, siger Lillian Rasmussen. Ligesom motion er en uundvaerli­g del af hverdagen, er dagens Ekstra Bladet noget, der også står højt på dagens to-do-liste.

– Vi har abonnement på det, og Per har faktisk holdt det, siden han var 18 år og elektriker­laerling. Vi kan godt lide de korte, små historier, og at Ekstra Bladet er lidt fraekke. Politiken og sådan nogle aviser er lidt for højttraven­de til os, siger dagens glade vinder.

 ??  ??
 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ??
FOTO: PHILIP DAVALI
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark