Ekstra Bladet

Min verden faldt fra hinanden

Annemette Voss fortæller om sit livs største krise, som fandt sted i kølvandet på bagekonkur­rencen

- KICKI S. BENGTSEN KIM KASTRUP kick@ eb.dk; kka@ eb.dk

Annemette Voss vandt DR1program­met ’ Den Store Bagedyst’ i 2013, og siden da har hun gjort karriere ud af kage- eventyret.

Det har dog ikke været lutter lagkage hele vejen igennem for Annemette Voss, fortæller kagedronni­ngen på sin blog.

– Sandheden er den, at jeg faktisk har været ulykkelig i lang tid. Ikke længere. Nu er jeg glad. Det har jeg været i lidt over et år nu. Sådan rigtig lykkelig og glad inderst inde. Men det tog mig faktisk 1,5 år, før jeg igen kunne kalde mig selv glad, skriver hun.

Krisen kom efter sejren

Krisen startede kort efter, at Annemette Voss vandt den populære konkurrenc­e. Dengang valgte hun nemlig at gå fra sin mand gennem ni år, skuespille­ren Thomas Voss.

– Hele min verden faldt fra hinanden. Jeg var dybt dybt ulykkelig over at have mistet. Ikke over at have mistet ham … men over at have mistet min hverdag. Mit liv! Alt det, der gør en tilværelse og hverdag hel, skriver hun og fortsætter:

– Mine venner, mine daglige rutiner, min svigerfami-

Louise Petersen, Maria Willison og Annemette Voss i ’ Den store bagedyst’. lie, halvdelen af tiden med mine børn, min bopæl, min tryghed, mine faste rammer … ja, jeg ved faktisk ikke hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte. Jeg følte, at jeg mistede alt. Alt det, der udgjorde mig.

Det gør ondt

I forbindels­e med bruddet fortalte Annemette Voss også dengang til BT:

– Vi har det okay, men når man er gået fra hinanden og har været sammen i næsten

ni år og har to børn, gør det ondt. Ingen skilsmisse­r er lykkelige, for i bund og grund er det jo ulykkeligt, at ens drøm ændrer sig. Og den her drøm er jo bristet.

– Men der kommer bare et tidspunkt, hvor man må indse, at det ikke fungerer, og at vi er gået fra kærester til venner. Det er jo meget klassisk og en floskel. Men hvordan ellers skal man forklare, at forelskels­en forsvinder. Thomas er jo far til mine børn, og jeg vil altid elske

ham, sagde hun.

Annemette Voss har sammen med Thomas Voss sønnerne Sander på syv år og Ferdinand på fire år.

Kort tid efter bruddet fandt Annemette dog kærlighede­n igen med den 33- årige Micky Fridthjof. På sin blog fortæller Annemette Voss således om forholdet:

– Det gik ALT for hurtigt, men vi var enige om, at vi skulle være sammen – og han har holdt mig ud i de halvandet år, hvor jeg har været ked af det og besværlig. Men jeg tror nu, at han er ret glad for, at jeg er ude på den anden side nu.

Er gravid med ny kæreste

Bagedyst- vinderen fortæller også, at der var mange overvejels­er bag beslutning­en om, hvorvidt hun skulle fortælle sandheden eller ej.

I sidste ende blev det lykkelige omstændigh­eder, der afgjorde det følelsesla­dede blog- indlæg:

– Jeg skal være mor for tredje gang – nu med en ny mand ved min side. Jeg skal starte endnu et skud på stammen af det ’ træ’, der udgør min familie, og jeg har brug for at skære de ’visne grene’ af, inden mit nye eventyr begynder …

Har fået sit tredje barn

Eksmanden Thomas Voss har imens fået sit tredje barn i sit nye forhold med skuespille­ren Julie Agnete Vang, nemlig datteren Eva, der er tæt på at være et år gammel.

Det er ikke mere end tre måneder siden, at Ekstra – Jeg var dybt, dybt ulykkelig over at have mistet, lyder det fra Annemette Voss.

Jeg følte, at jeg mistede alt. Alt det, der udgjorde mig

Annemette Voss poserer her sammen med Thomas Voss i 2012. Bladet lavede et interview med skuespille­ren Julie Agnete Vang på en café på Østerbro i forbindels­e med hendes rolle i Thomas Vinterberg­s film ’ Kollektive­t’, mens Thomas Voss sad i et hjørne af caféen og passede på den lille Eva.

Dengang sagde Julie Agnete Vang om sin lille datter:

– Det er fuldstændi­g fantastisk at være mor. Og det er blevet alt det, jeg ikke havde regnet med. Jeg regnede med, at jeg skulle være en cool mor, der var helt kold omkring mit moderskab. Men det er omvendt. Jeg taler om min datter hele tiden og har lyst til at være sammen med hende hele tiden.

 ?? FOTO: DR/ BJARNE BERGIUS HERMANSEN ?? En svær tid
FOTO: DR/ BJARNE BERGIUS HERMANSEN En svær tid
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark