Ekstra Bladet

Maggi var vældig glad

-

72- årige Maggi Rasmussen var indlagt på Nykøbing Falster Sygehus med mistanke om en ny blodprop i hjernen, men ifølge journalen skulle hun have været udskrevet den næste dag, hvis hun havde en passende hjertefrek­vens.

Derfor undrede det sygeplejer­sken M. P., at patienten fik vejrtrækni­ngsstop ved slutningen af den drabstilta­ltes nattevagt. Maggi Rasmussen virkede til at have det rimelig godt om eftermidda­gen og aftenen, hvor vidnet var på vagt, fortalte hun under sin vidneforkl­aring i Retten i Nykøbing Falster i går.

– Hun var vældig glad. Hun og sidekammer­aten lå virkelig og hyggede sig. De var nogle rigtig hyggetante­r, fortalte vidnet, der var inde og servere kaffe og kage og kom med en rollator til Maggi Rasmussen, så hun selv kunne komme på toilettet.

Usikker på benene

Maggi angav, at hun var lidt svimmel og usikker på sine ben, men hun sagde, at hun godt selv kunne komme på toilettet, hvis hun havde rollator. Hun havde 38,1 i feber og en smule hovedpine, men hun afviste tilbuddet om et gram af det smertestil­lende middel Pinex, fordi hun bare ville sove det væk.

Christina Hansen er tiltalt for at have forsøgt at slå Maggi Rasmussen ihjel med en cocktail af morfin, stesolid og hjertemedi­cinen Cordarone.

Noget der, ifølge anklageskr­iftet, mislykkede­s, fordi andet personale fattede mistanke og gav en modgift. Tiltalte nægter sig skyldig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark