Ekstra Bladet

Navn: Født: Karriere:

-

FRIDAY 15. APRIL 2016 Svulmende model. ZUMA PRESS k også have Samantha. ZUMA PRESS en debut-singlen 6, der blev nume. er det blevet til -plader og topde for singler og ver det meste af

s som ’I’m a CeleOut of Here’ og h Me’ – samt dihows – har også t Samantha Fox et glemt.

land i hele verender mit navn. britisk eksportvar­e, har hun selv sagt til The Guardian.

– Jeg har stadig langt, blondt hår, og jeg er mere sund end nogen sinde. Da jeg naermede mig de 40, bekymrede jeg mig om at blive aeldre og begyndte at taenke på ernaering og at drikke en masse vand.

Jeg vidste, at det kraevede hårdt arbejde i fitness-centret, hvis jeg ville vaere i branchen i lang tid. Ingen ønsker at se en fed Samantha.

– Da jeg var model, granskede alle mig, og jeg følte, jeg måtte dyrke fitness, fordi min krop skulle vaere fantastisk. Nu, som sanger har jeg en anden krop – mere atletisk, har hun sagt til avisen.

Hun er stadig en flot dame, og både mand- og kvindfolk har bejlet om hendes opmaerksom­hed. Men kvinderne vandt.

2003 afslørede hun, at hun var forelsket i sin manager, Myra Stratton, efter at rygterne om hendes seksualite­t var begyndt at florere i slutningen af 80’erne, hvor hun havde boet sammen med kvinder, men uden at ville indrømme, at de også var hendes kaerester.

Men den godt ti år aeldre manager ville hun godt vedkende sig forholdet til.

I en pressemedd­elelse skrev hun: ’Jeg har vaeret i seng med andre kvinder, men jeg har ikke vaeret forelsket før Myra Stratton.

Folk siger, jeg er lesbisk ... Jeg ved ikke, hvad jeg er. Det eneste,

Bye bye baby

Samantha Karen Fox. 15. april 1966 i Mile End, London. Model, sanger, skuespille­r, tv-personligh­ed. Musik: Pop, disko, dance, house, freestyle. Aktiv: Model 1983-87. Sanger: 1986 til nu. Forlovet: Myra Stratton, der døde af kraeft i 2015. jeg ved, er, at jeg elsker Myra. Jeg elsker hende ubetinget, og jeg ønsker at tilbringe resten af mit liv med hende’.

I et reality-show i 2008 sagde hun om forholdet til Myra Stratton, som hun blev forlovet med i Thailand året efter:

– Hvis hun ikke var her, ville min verden styrte i grus. Hun er min soulmate og den person, jeg har ledt efter hele mit liv Desvaerre for Samantha Fox blev lykken kort. Sidste år døde Myra Stratton efter en to år lang kamp med kraeft. Hun blev 60 år.

’Bye bye baby, ikke flere lidelI Hey, her er jeg.

Da jeg naermede mig de 40, bekymrede jeg mig om at blive aeldre og begyndte at taenke på ernaering og at drikke en masse vand

ser. Jeg vil altid elske dig’, skrev en sorgfuld Samantha Fox på Instagram.

En kilde sagde til The Sun, at ’Sam er helt ødelagt. Hun beundrede og elskede Myra, og hendes bortgang har skabt et stort hul i hendes liv. Myra var Sams manager, men også hendes bedste ven og elsker. Det er et kaempe-tab for hende’.

Men uanset sorgen må ’the show go on’, og Samantha har ikke ladet sig slå ud. Hun er stadig ude at optraede, når lejlighed byder sig – om det så er på Damhuskroe­n i Rødovre.

Tillykke med de 50, seje dame.

all@eb.dk

 ??  ??
 ?? FOTO: ALL OVER ??
FOTO: ALL OVER

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark